Annonce
Ugeavisen Bramming

Bramming Boldklub mistede 60 medlemmer sidste år

Vi ved helt konkret, at der var flere, som meldte sig ud på grund af coronaen, siger Bramming Boldklubs formand, P. O. Mogensen. Arkivfoto: Kirsten Enevoldsen

Bramming: I Bramming Boldklub er det ikke alle fodboldhold, som er kommet i gang endnu. Derfor kan formand P. O. Mogensen heller ikke sige noget konkret om, hvordan det ser ud med medlemstallet for i år i forhold til sidste år.

- Men sidste år mistede vi 60 medlemmer – nok mest i ungdomsrækkerne. Året før gik vi frem fra 460 medlemmer til 530, så det svinger fra årgang til årgang, siger P. O Mogensen.

Han har også en god forklaring på det svingende medlemstal.

Annonce

- Det afhænger af, om vi kan stille hold. Der skal jo 11 spillere til et hold, og antallet af hold svinger lidt op og ned. I øjeblikket har vi fire seniorhold, normalt har vi tre.

Udmeldt på grund af corona

Men Bramming Boldklub har også mistet medlemmer på grund af coronavirus. Eller snarere frygten for at blive smittet med virus, mens der spilles fodbold.

- Vi ved helt konkret, at der var flere, som meldte sig ud på grund af coronaen. Jeg kan godt forstå børnefamilier prioriterer, og at børnene måske kun må gå til en ting, for ikke at risikere at blive smittet flere steder. Og vi ved ikke, om de, der blev væk i efteråret, kommer tilbage, for nogle af ungdomsholdene skal først starte op nu, forklarer P. O. Mogensen:

- Vi håber, de kommer i gang, og ikke bliver siddende hjemme bag computeren.


Vi ved helt konkret, at der var flere, som meldte sig ud på grund af coronaen. Jeg kan godt forstå børnefamilier prioriterer, og at børnene måske kun må gå til en ting, for ikke at risikere at blive smittet flere steder.

P. O. Mogensen, formand for Bramming Boldklub
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Når boblerne brister

Annonce