Annonce
Ugeavisen Bramming

Bramming er stærkt repræsenteret i 7-kantens næste forestilling

Vicki Thykær, Per Thodsen og Neklas Klausen. Per spiller den tyske konge, Frederik Barbarossa. PR Foto
Annonce

Bramming: Brammingenseren Jens Jager er instruktør, når 7-kanten præsenterer forestillingen "Svend, Knud & Valdemar" i teatersalen i Janderup med premiere lørdag eftermiddag den 29. februar.

Der er lagt op til en dramatisk, historisk fortælling om blandt andet kongemordet i Roskilde og slaget på Grathe Hede. Alt går imidlertid ikke helt efter bogen. Scenetæppet volder vanskeligheder, skuespillerne døjer med at huske deres replikker, så suffløren kommer på overarbejde. Alt imens udøver teaterdirektøren, Ferdinand Piper, det, der i moderne terminologi, hedder livsfarlig ledelse.

For at fuldende forestillingen, er der også et orkester, der flittigt spiller klaver og trommer. Uden at det hjælper særligt meget på skuespillernes evner til at synge sangene.

- Forestillingen går allerede i gang, når publikum ankommer, så man skal være forberedt på lidt af hvert, siger Jens Jager i en pressemeddelelse:

- Det er også en god idé at medbringe lidt småpenge. Teaterselskabet kender nemlig ikke til moderne betalingsmidler.

Karin Egholm (i midten) spiller forestillingens diva, fru Piper. Bag hende står Vicki Thykær og Neklas Klausen. PR Foto
Annonce

Garvede skuespillere

Holdet bag forestillingen består af en række af 7-kantens garvede skuespillere, og Karin Egholm, Vicki Thykær og Per Thodsen – alle fra Bramming – er på rollelisten.

Scenebyggere, malere og systue har været på en stor opgave med at skabe en kongehal, Grathe Hede - og en tysk ørn, som Jens Jager har tilføjet til det originale manuskript.

Forestillingen spilles fra 29. februar til 7. marts med undtagelse af søndag 1. marts.

Billetsalg på 7-kanten.dk.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Årets instruktør

Annonce