Annonce
Ugeavisen Bramming

Bramming Fitness tyvstarter udendørs søndag den 2. maj

Søndag den 2. maj begynder Bramming Fitness med udendørs træning, sådan som det også blev praktiseret under coronanedlukningen sidste år. Først den 21. maj må der igen trænes indenfor i landets fitnesscentre. Arkivfoto: Martin Wilde
Den 21. maj må fitnesscentrene åbne igen. Men Bramming Fitness tyvstarter allerede den 2. maj, hvor spinningcykler, håndvægte og andre transportable redskaber hives med udenfor, så træningen kan komme i gang igen.

Bramming: Ikke siden den 16. december har der været åbent i Bramming Fitness. Lige siden har coronarestriktioner holdt det foreningsbaserede fitnesscenter på Sportsvej lukket. Egentlig skulle det først åbne den 21. maj, hvor den langsigtede genåbningsplan vedtaget af de fleste af Folketingets partier tillader, at "anden indendørs foreningsaktivitet" igen må genoptages.

- Men det kan vi ikke vente på, siger Bettina Lundgaard, som er daglig leder af Bramming Fitness:

- Så søndag den 2. maj starter den udendørs træning klokken 9.30. I første omgang tager vi 15 spinningcykler ud på forpladsen foran Bramming Fitness, hvor vi så kører spinning.

Annonce

21 hold om ugen

Udover spinning bliver det også muligt at melde sig til TRX, jumping, joga, crossfit og tabata. I alt oprettes der 21 hold hver uge, som medlemmer af Bramming Fitness kan melde sig til. Også hvis det er koldt og det blæser.

- Vi håber, at vejret er med os. Hvis regnen siler ned, må vi aflyse, men hvis det blæser eller er lidt koldt, så tager vi bare mere tøj på. I øvrigt er det ikke noget problem at holde varmen, når først vi er i gang, siger Bettina Lundgaard.

Annonce

Kræver aktivt medlemskab

Men holdene er altså kun for medlemmer af Bramming Fitness. Og som det er tilfældet i andre idrætsforeninger, så er medlemstallet her i foråret langt fra det, det plejer at være.

- Størstedelen af vores medlemmer har sat deres medlemskab i bero, mens der har været lukket. Der er heldigvis nogle, som har valgt at støtte os, mens der har været lukket, fortæller Bettina Lundgaard.


Vi håber, at vejret er med os. Hvis regnen siler ned, må vi aflyse, men hvis det blæser eller er lidt koldt, så tager vi bare mere tøj på. I øvrigt er det ikke noget problem at holde varmen, når først vi er i gang.

Bettina Lundgaard, leder af Bramming Fitness


Derfor holder Bramming Fitness åbent nogle timer lørdag den 1. maj, så man kan forny sit medlemskab op til genstarten. Et aktivt medlemskab er nødvendigt for at melde sig til et af de 21 nye hold.

- Man kan både komme forbi i fitnesscentret eller man kan ringe til os, slutter Bettina Lundgaard.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Når boblerne brister

Annonce