Annonce
Ugeavisen Bramming

Bramming Fitness udvider med mere plads i Kultur- og Fritidscentret

Bettine Lundgaard, daglig leder af Bramming Fitness, glæder sig over det fremtidige tættere samarbejde med Bramming Kultur og Idrætscenter, som skal skaben mere plads til nye hold i fitnesscentret. Arkivfoto: Kirsten Enevoldsen
Bramming Fitness og Sport & Event Park Esbjerg indgår aftale om fremtidigt samarbejde. Som det første begynder nye hold allerede i december i Dansesalen.
Annonce

Bramming: Bramming Fitness og Sport & Event Park Esbjerg har i lang tid arbejdet på at få et formaliseret samarbejde på plads. Bramming Fitness har manglet plads i de nuværende lokaler, og har derfor lavet en aftale med Sport & Event Park Esbjerg om brug af lokaler i Bramming Kultur og Fritidscenter.

- Vores lokaler er propfyldt med fitnessmaskiner, løbebånd og spinningcykler. Faktisk er det så grelt, at nye maskiner kun kan installeres, ved at vi udskifter nogle af de gamle, som fylder tilsvarende, fortæller Bettina Lundgaard, som er daglig leder af Bramming Fitness:

- Vi har i lang tid ønsket at udvide Bramming Fitness’ holdtilbud, men har ikke haft plads. Med den nye aftale får vi væsentlig mere plads, og starter derfor et nyt hold op i december i Dansesalen.

Annonce

TRX træning

Det første hold, der starter som følge af det nye samarbejde, er TRX-træning, som har været et stort ønske i et godt stykke tid. TRX træning kræver plads og ensartet loftshøjde, så det har ikke være muligt i de nuværende lokaler. Instruktøren på TRX holdet er et kendt ansigt i Bramming – nemlig John Lauridsen, som vi jo alle kender for hans tryllerier med fodbolden. John har været træner i SGI i mange år og vil nu sparke TRX træning i gang i Bramming Fitness med torsdag og søndag.

TRX står for Total body Resistance Exercise og er en træningsform, hvor man udnytter sin egen kropsvægt til at træne styrke, smidighed, balance og kondition. Det foregår ved, at man bruger et specielt stroppesystem til at lave forskellige slags øvelser. TRX træning giver en enormt effektiv træning med forholdsvis simple øvelser, og deltagerne kommer hele kroppen rundt. De mange TRX-øvelser kan tilpasses individuelt, så det bliver mere eller mindre hårdt. /PM

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Skal, skal ikke?

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

80/20

Annonce