Annonce
Ugeavisen Bramming

Bramming ligger nummer tre i kampen om at blive årets stationsby

Lige for tiden ligger Bramming nummer tre i konkurrencen om at blive Danmarks smukkeste stationsby. Konkurrencen er udskrevet af interesseorganisationen Historiske Huse. Foto: Historiske Huse
Annonce

Bramming: Du kan nå det endnu, hvis du vil være med til at afgøre, om Bramming skal kåres som Danmarks smukkeste Stationsby. Afstemningen slutter på torsdag den 12. november klokken 9, og helt frem til det tidspunkt, kan du afgive din stemme på hjemmesiden historiskehuse.dk.

Lige for tiden ligger Bramming som nr. 3 på listen over de ti udvalgte stationsbyer, kun overgået af Odder og Haslev. Så chancen for at komme helt i top, er til stede, hvis tilstrækkeligt mange afgiver en stemme - og stemmer på Bramming.

Mandag havde cirka 5000 afgivet en stemme, og det er et ret godt stemmetal, oplyser Charlotte Daugbjerg Sørensen fra Crosstown Kommunikation, som står for afstemningen på vegne af interesseorganisationen Historiske Huse.

Afstemningen på internettet er sat op, så der kun kan stemmes én gang pr. ip-nummer for at undgå snyd. Har du mulighed for at stemme fra en computer på din arbejdsplads eller din mobiltelefon med internetforbindelse, er der måske mulighed for at stemme flere gange.

Hvilken by, der vinder afstemningen, afsløres sidst på ugen.

De ti stationsbyer, som et sagkyndigt dommerpanel har udpeget til konkurrencen, er Sindal, Vinderup, Skørping, Odder, Lunderskov og Bramming i Jylland, Brenderup og Aarup på Fyn samt Tølløse og Haslev på Sjælland.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Traditioner

Annonce