Annonce
Ugeavisen Bramming

Bramming Mandskor til Holland

Bramming Mandskor skal på flere dages venskabsbesøg i Holland fra 19. september. Foto: Arkiv
Otte af korets 35 medlemmer er hollændere, der har bosat sig på Bramming-egnen – blandt andre dirigenten Arjan Catsburg, der bor i Holsted.
Annonce

BRAMMING: Torsdag den 19. september pakker Bramming Mandskor nodehæfter og sangtekster i tasken og drager på venskabstur til Holland, hvor medlemmerne skal besøge det hollandske kor Wredewolds Mannenkoor i Friis-landet.

To dage før – nemlig tirsdag aften giver koret koncert i Sankt Peders Kirke i Holsted St., så det bliver en travl uge for Bramming-sangerne. Her bliver det en premiere-koncert for de to koncerter, koret skal optræde med i Holland, hvor kor-medlemmerne skal bo i hytter på campingpladsen Earnewald Wiid, der ligger i et naturskønt skovområde med flere små søer og kanaler.

Sangerne skal indøve fællessange med Wredewolds Mannenkoor med det hollandske kor, ligesom de naturligvis optræder med det repertoire, de et par dage tidligere har givet koncert med i Holsted.

Bramming Mandskor består af 35 aktive sangere fra Bramming og opland, hvoraf de otte er kommet hertil fra Holland, så mandskoret har kompetente guider med i busturen.

Det er Arjan Catsburg, der de sidste to år som dirigent har stået i spidsen for koret og gjort det så kompetent, at Bramming Mandskor nu optræder med firestemmig sang. Arjan bor i Holsted-området, og udover at være klovbeskærer af køer er han organist ved flere kirker på egnen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Årets instruktør

Annonce