Annonce
Ugeavisen Bramming

Bramming ModelBaneKlub indgår sponsoraftale

Bramming ModelBaneKlub har indgået en sponsoraftale med OK og håber ad den vej at få flere penge til opbygning af klubbens store modelbaneanlæg, der har Bramming banegård som den helt centrale station. Arkivfoto: Prebens Foto og Video
Annonce

BRAMMING: Der er brug for penge, når man skal bygge et stort modelbaneanlæg. Det ved medlemmerne i Bramming ModelBaneKlub, som tidligere på året flyttede til nye, handicapvenlige lokaler på Darumvej. derfor har klubben indgået en sponsoraftale med energiselskabet OK.

- Pengene skal bruges til indkøb af materialer til opbygning af vores anlæg. Klubbens medlemmer er lige nu i gang med at bygge Bramming - både banegård og by, som byen så ud i 1960’erne, siger klubformand Preben Hansen.

Annonce

Støt når du tanker

Sponsoraftalen er simpel. Enhver, der har et OK-kundekort, kan støtte modelbaneklubben med fem øre for hver liter benzin eller diesel, der tankes på en af OK's tankstationer. Det koster ikke ekstra at tanke, da det er OK og selskabets forhandlere, som betaler støtten. For at støtte skal man blot melde sit OK Benzinkort til Bramming Modelbaneklubs sponsoraftale, så gives støtten, uanset om betalingen sker med benzinkortet, betalingskort eller i Tank & Betal-appen.

Bramming ModelBaneKlub har indgået en sponsoraftale med OK og håber ad den vej at få flere penge til opbygning af klubbens store modelbaneanlæg. Her er klubmedlem Lars Christoffersen ved at bygge en model af det tidligere posthus. Arkivfoto: Martin Wilde


Klubben får fem øre ekstra for den samme liter, hvis den lokale bilist køber el hos OK. Og yderligere fem øre pr. liter, hvis man også har mobiltelefoni hos OK. På den måde kan man støtte modelbanebyggerne med i alt 15 øre, hver gang man tanker en enkelt liter.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Traditioner

Annonce