Annonce
Ugeavisen Bramming

Bramming på kommunekortet

Bramming Banegård var slet ikke en ukendt destination for kommunikationschef Thomas Reil og hans fotograf, Torben Meyer, da de forleden holdt kaffemøde med et par repræsentanter for Bramming Lokalråd med det fælles formål at synliggøre Bramming i Esbjerg Kommune. Foto: Kirsten Enevoldsen
Lokalråd og kommunikationsafdeling i samarbejde om at gøre Bramming mere synlig i kommunen.
Annonce

BRAMMING: Bramming Lokalråd er gået i tæt samarbejde med kommunikationsafdelingen på Esbjerg Kommune for at få kommunens tredje ben – Bramming – mere på det kommunale landkort i både ord og billeder.

Lokalrådsformand Jørgen Holberg og medlem Torben Kjær Andersen har derfor haft et indledende møde med kommunikationschef Thomas Reil og fotograf Torben Meyer, og efter det lille kaffemøde på Banegården fulgtes de alle fire til de to første lokale destinationer: Skøjtesøen og Bibliotekssøen.

Det er der kommet nogle virkelig flotte billeder ud af. Billeder som kan bruges i forskellige sammenhæng, når der er Bramming-aktiviteter på dagsordenen:

- Jeg vil ikke ligefrem sige, at Bramming føler sig forsmået. Og så alligevel. Vi er jo mindre end både Esbjerg og Ribe. Men vi er her, og her er gang i mange spændende ting – både i erhvervs- og handelslivet, i foreningslivet, inden for byggeri o.s.v. Og nu hvor vi har fået de to byportaler på Vardevej og Gabelsvej, skal vi jo også sørge for at blive markedsført her, siger Jørgen Holberg.

Bramming set fra luften - via en drone, dirigeret af Torben Meyer, Esbjerg Kommune.
Annonce

Feriebarn i Bramming

Hverken Thomas Reil eller Torben Meyer er dog fremmede for stationsbyen Bramming. Tværtimod. Kommunikationschefen, der er opvokset i Sydslesvig, var i mange år blandt de børn fra det danske mindretal, der år efter år var på sommerferie i Danmark:

- Faktisk lige herhenne i Storegade – hos det tidligere øldepot, hvor der nu er pizzaria, siger Thomas Reil.

- Og mine svigerforældre bor her i byen – på Rolighedsvej, supplerer Torben Meyer, mens han fortæller, at han også har drone-udstyr, som han planlægger at tage i brug, når kommunens tredje ben skal brandes.

- Vi glæder os til samarbejdet, som vi regner med kommer til at køre forløbende, så alle platforme hele tiden er opdaterede, understreger Jørgen Holberg og Torben Kjær Andersen, der på Lokalrådets vegne har sat synliggørelse/branding højt på dagsordenen.

Andekæret i Bibliotekshaven. Foto: Torben Meyer, Esbjerg Kommune
Så kan det ikke gøres smukkere: Skøjtesøen. Foto: Torben Meyer
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Årets instruktør

Annonce