Annonce
Ugeavisen Bramming

Bramming Revyen gennemføres

Igen i år bliver der smæk for skillingen, når Bramming Revyen går over scenen i Kosmorama. Arkivfoto
”På den anden side” er titlen på årets revy, der vises 24. – 30. oktober i Kosmorama.
Annonce

BRAMMING: Der skal mere end et corona-spøgelse til at vippe folkene bag Bramming Revyen af pinden: Vi gennemfører Bramming Revyen 2020 på trods af covid 19 og corona, lyder det med helt fast stemmeføring.

Lige så nagelfast tilføjes det, at der sprittes af før og efter forestillingerne, og der er sikret god plads, så der kan holdes afstand til både skuespillerne på scenen og blandt publikummerne i salen:

-Vi har taget alle forholdsregler for at beskytte publikum, men vi kan ikke afvise, at der sniger sig et enkelt nummer om corona med i revy 2020, siger én af skuespillerne, Per Thodsen, der også har lagt idé og pen til flere numre.


Vi har taget alle forholdsregler for at beskytte publikum, men vi kan ikke afvise, at der sniger sig et enkelt nummer om corona med i revy 2020

Per Thodsen


Uanset om man er lokal brammingenser eller kommer langvejs fra er der garanti for et godt grin med hip og syrligt-søde kommentarer til livets gang i stort og småt både helt lokalt, nationalt og ude i den store vide verden.

Som altid foregår revyen i Kosmorama i Bramming, og der spilles lørdag og søndag eftermiddag den 24. og 25. samt hver aften fra 26. til og med 30. oktober. Billetter kan købes over nettet.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Stress / stress af

Ugeavisen Bramming

Julemarked aflyst

Annonce