Annonce
Ugeavisen Bramming

Bramming summede af jul

Der var både trængsel og alarm i Nørregade lørdag, hvor store og små tog hul på julen. Foto: Kirsten Enevoldsen
Og stilen holdes på lørdag, hvor HHI Bramming byder på små, juleinspirerede håndmadder.
Annonce

BRAMMING: Julemanden blev vækket uden besvær af Gadespejlets charmerende nissepiger, og indholdet i juletrækvognen – nissehuer og snolderposer – havde go’ afsætning på vejen gennem en menneskefyldt Nørregade, Borgergade og Storegade.

Der var ikke samme trængsel og alarm som vanligt ved museet. Det forbød coronaen, men julemanden var absolut i topform – frisk og veludhvilet – og der var travlhed både i forretninger og ved boderne på Strøget.

-Fredag havde vi knap så travlt som vi plejer på vores black friday, der jo var blevet udvidet til black week. Men jeg må sige, at lørdags-handelen kompenserede rigtig fint, siger Dennis Christensen fra Din Tøjmand.

-Vi var jo noget spændte på, om coronaen havde skræmt folk væk fra forretningerne, men det var ikke tilfældet – slet ikke lørdag, siger Dennis.

Samme melding lyder andre steder fra:

-Lørdag summede Bramming af jul, og der var en rigtig go’ stemning.

Æbleskiverne gik bogstavelig talt som varmt brød. Foto: Kirsten Enevoldsen

Der var også gang i salget af både brændte mandler, æbleskiver, juice og kaffe. Det var Bramming Idræts Forenings (BIFs) gymnastikafdeling, der havde lånt Nørregades Smørrebrøds køkken, og så ellers var trukket ud på gågaden, hvor æbleskive-bageriet og salget foregik.

Dansen om juletræet var også suspenderet af coronaen, men juletræet tog pænt imod store og små på Strygejernet, som agerede substitut for Nørretorv, der er under renovering.

-Alt taget i betragtning synes jeg, vi fik taget flot hul på julen under de omstændigheder, vi nu engang må rette ind efter, siger Karina Rimmen fra Handels- Håndværker- og Industriforeningen (HHI).

På lørdag er det så store julefrokost-dag i Brammings centrum. Her byder HHI Bramming på små, lækre juleinspirerede håndmadder og lidt at drikke i gaderne, da butikkerne ikke må i år. Desuden spiller de fire rødklædte jazzorkester-nisser som sædvanlig gaderne op og sørger for julestemningen.

I den nye salgsvogn som Sydbank har sponsoreret til HHI - står SOS Børnebyerne og Susanne fra Bramming Kultur og Fritidscenter med information om nyheder i Cafeen sammen med SOS Børnebyerne.

Og der er galleri og jazz hos pianobutikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce