Annonce
Ugeavisen Bramming

Bramminghus færdig og klar til forår

Fredag 15. januar er alle byggehegn ud mod Sct. Knuds Allé, så indflytningen i sidste etape kan påbegyndes. Foto: Kirsten Enevoldsen
Endnu er 20 – overvejende fire-værelsers - af de i alt 51 lejligheder ledige, oplyser boligforeningsformand Bo Langendorff.
Annonce

BRAMMING: Fredag den 15. januar begynder indflytningen i Bramminghus’ sidste etape på Rådhusgrunden midt i Bramming. Det er tre-etagers blokkene ud mod Sct. Knuds Allé, hvor der udover trapper også er elevatorer.

Hermed kan Bramming Boligforenings byggeri af 51 lejligheder i flere størrelser og med adresse på enten Sct. Knuds Allé eller Skolegade erklæres endelig afsluttet.

- Vi skal lige have fjernet al hegn, containere og de sidste maskiner, så der kan ryddes pænt op. Herefter venter vi kun på foråret, hvor der kommer kulør på træer og i bedene, siger boligforenings-formand Bo Langendorff – og tilføjer, at arbejdet med anlæg af stier og opsætning af bænke er i fuld gang.

Annonce

Ledige lejligheder

Endnu mangler der også lejere til en snes lejligheder, så der er stadig muligheder, understreger Bo Langendorff. Han oplyser, at alle to-værelsers lejligheder - er væk, mens tre tre-værelsers og en del fire-værelsers endnu er ledige.

En fire-værelsers lejlighed koster 7-8.000 kroner – plus forbrug – i husleje.

Boligforeningsformanden er i øvrigt godt tilfreds med lejer-sammensætningen. Det er både børnefamilier, enlige i alle aldre og pensionistpar, som har benyttet sig af muligheden for at komme til at bo i en noget mere vedligeholdelses-venlig bolig. Nogle af de nye lejere kommer fra boligforeningens egne afdelinger andetsteds i Bramming, mens andre er nytilflyttere til stationsbyen:

- Det havde vi egentlig også forventet, så alt i alt tror jeg, vores nye og centralt beliggende afdeling må betegnes som en succes, siger Bo Langendorff.


Alt i alt tror jeg, vores nye og centralt beliggende afdeling må betegnes som en succes.

Bo Langendorff
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce