Blichers Kro i Tjæreborg leverer grillmenuer til byfest-arrangementer hjemme i alle Bramming-haver den 7. august.
Copy link address
Kirsten Enevoldsen ke@ugeavisen.dk
Annonce
Brian Dybtved viser her menuen til 7. august. I torsdags producerede han på kroen i Tjæreborg 5-600 pølser af 60 kilo rørt fars – to forskellige slags: En oksekødspølse irørt grøn chili og en svinekødspølse tilsat krydderurter. De er gode på en grill, og vi laver nok en portion mere i næste uge, så vi ikke løber tør. Foto: Kirsten Enevoldsen
I foliobakkerne her er to grill-menuer. Foruden de to slags pølser består grillmenuen af marinerede svinekoteletter og marineret kyllingebryst samt kartoffelsalat med purløg og forårsløg, sommerbroccoli-salat med æbler og solsikkekærner, coleslaw samt brød og smør. Foto: Kirsten Enevoldsen