Annonce
Ugeavisen Bramming

Byg en drage og sæt den op

Håndværkstalent og fingersnilde på tværs af generationerne kan afprøves i Bramming Kultur- og Fritidscenter tirsdag i efterårsferien. Arkivfoto
Annonce

BRAMMING: HHI Bramming står i samarbejde med Sport & Event Park Esbjerg bag den helt store dragefestival tirsdag i efterårsferien. Det sker i og omkring Bramming Fritids- og Kulturcenter, og det foregår i to step:

Først skal dragen kreeres og bygges, og dernæst skal den – med hjælp fra efterårsvinden – sættes op udenfor. Hele arrangementet finder sted under hensyntagen til de officielle retningslinjer for bekæmpelse af covid 19 – det vil sige med behørig afstand mellem deltagerne og rigeligt med håndsprit.

Der er sørget for materiale, så alle børn – med assistance fra nogle hjælpere - kan bygge deres helt egen drage. Og det at bygge en drage kræver jo et vist håndelag, men faktisk er det en ældgammel tradition, som kan give en dejlig fælles oplevelse for børn, forældre og bedsteforældre, hvor deres håndværksmæssige evner afprøves - for efterfølgende at opleve den fælles glæde, når dragen sættes op, og den – forhåbentlig – flyver flot i luften.

Har man mere energi og lyst til fællesskab, er svømmehallen åben, og billetter her er til efterårsferiepris. Cafeteriet er åben, så også sult og tørst kan stilles.

Der er gratis adgang til dragefestivallen, og det er tirsdag den 13. oktober, det foregår fra klokken 11 til 16.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Stress / stress af

Ugeavisen Bramming

Julemarked aflyst

Annonce