Annonce
Ugeavisen Bramming

Bytteretten fremrykkes

Butikkerne i Bramming satser på at kune holde udsalg fra torsdag den 21. januar - med mindre regeringen beslutter at fortsætte den nuværende tvangslukning af butikker, der ikke handler med medicin og fødevarer. Genrefoto: Martin Ravn
I Bramming satses der på genåbning af alle butikker mandag den 18. januar og udsalgsstart torsdag den 21. Ingen behøver frygte, at de ikke kan bytte deres julegaver.
Annonce

BRAMMING: Med mindre der fra regering og myndigheder meldes andet ud om nedlukning kan læsere og kunder i Bramming og omegn godt kalkulere efter, at de nedlukkede forretninger genåbner til normal åbningstid mandag den 18. januar. Og at bytteretten for julegaver fremrykkes. Her er det dog nok nødvendigt, at kunderne lige tjekker de enkelte forretningers hjemmesider, for her er bytte-datoerne individuelle.

Med hensyn til udsalg er der lidt forskellige holdninger til starttidspunkt, men i hvert fald fra torsdag den 21. vil byens forretninger være præget af de gule udsalgsskilte.

- Sådan ser situationen ud nu, men det er jo umuligt for både de enkelte forretninger og HHI-medlemmer at tage højde for, hvad der måtte komme af meldinger fra centralt hold, siger Jens Simonsen fra Din Tøjmand Bramming og medlem af HHI, der mandag aften havde et hasteindkaldt møde med involverede butikker.

Annonce

Ikke helt nedlukket

En tur op og ned ad strøget i Bramming kan i disse dage godt gi’ et mistrøstigt indtryk. Og så er dog ikke alt lukket og slukket. Efter reglerne må fødevarebutikker og andre relaterede forretninger fortsat holde åben.

Matas i Storegade, Bramminge Apotek, Idé Elle i Nørregade, Den lille Bager, Brillebutikken og Nyt Syn samt , pizzeriaet og Hole In One er således blandt de forretninger, der fortsat holder åben.

Annonce

Bon-konkurrencen

Hvad sker der med bon-konkurrencen, spørger læserne også. Og de kan være helt rolige:

- Så snart vi ved noget mere, bliver det meldt ud, siger Karina Rimmen fra HHI.

Bramming HHI vil snart melde ud, hvordan bon-udtrækskonkurrencen kommer til at foregå fremover. Arkivfoto: Martin Wilde

Hun peger også på, at folk stadig kan købe bygavekort hos Min Købmand i Engsvinget, så man her kan købe en eventuel gave.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce