Annonce
Ugeavisen Bramming

Det er vi stolte af: Camilla og Christina åbner frisørsalon Jyderne

Christina Poulsen og Camilla Pedersen åbner på mandag den 5. oktober frisørsalonen Jyderne på Risagervej i Gørding. Foto: Martin Wilde
De er henholdsvis 24 og 25 år og tror på, at der er plads til endnu en frisørsalon i Gørding. Så på mandag åbner de salon Jyderne.
Annonce

GØRDING: De mødte hinanden, da de begge arbejdede i en frisørsalon i Esbjerg. Der har de været kolleger i fire år. Men nu skal der ske noget nyt, så Christina Poulsen og Camilla Pedersen har valgt at starte for dem selv – og det skal ikke være inde i storbyen.

- Jeg kommer jo her fra Gørding. Og så har jeg altid joket med, at hvis jeg skulle starte selv, så skulle det være sammen med Christina, siger Camilla Pedersen, der er opvokset og bor med sin kæreste i Gørding.

Christina Poulsen og Camilla Pedersen åbner på mandag den 5. oktober frisørsalonen Jyderne på Risagervej i Gørding. Foto: Martin Wilde

- Vi har mange her fra området – og fra Glejbjerg og Agerbæk, som kører ind til Esbjerg for at blive klippet. Det kan de også blive her, siger Christina Pedersen, der godt nok bor i Esbjerg, men er opvokset i Nordenskov, og holder af den tætte kontakt, man har med stamkunderne, når man driver en frisørsalon på landet.

Annonce

Jyder

Navnet til den nye salon fik de to fra en kunde, der mente de var nogle bonderøve og jyder.

- Og det er vi faktisk stolte af, for det er det, vi er. Jeg er for eksempel ved at tage jagttegn, fortæller Christina Poulsen, der i fritiden elsker det udendørs liv.

- Jeg er ret meget det, man kalder en gørdingenser. Og jeg kører Puch Maxi. Jeg har en rød – med grøn mælkekasse bagpå, fortæller Camilla Pedersen, der også kan lide at sejle i speedbåd og stå på vandski.

Annonce

Kreativ og kvalitet

Men når de er på arbejde, så nørder de gerne igennem.

- Vi går op i kvalitet og at kunderne får en god oplevelse. Det er jo for at pleje sig selv, man kommer her, fortæller Camilla Pedersen, der er kreativ og lytter til kunden.

- Vi kommer til at køre med, at vi kun har en kunde ad gangen. Der kommer ikke en anden kunde, der skal klippes, mens du bliver farvet, forklarer Christina Poulsen, der med egne ord elsker at klippe herrer, shaving og ordne skæg.

Salon Jyderne åbner mandag den 5. oktober, holder aftenåbnet mandage og tirsdage og normalt kun lørdagsåbent den første lørdag i måneden.


Jeg er ret meget det, man kalder en gørdingenser. Og jeg kører Puch Maxi. Jeg har en rød – med grøn mælkekasse bagpå.

Camilla Pedersen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Stress / stress af

Ugeavisen Bramming

Julemarked aflyst

Annonce