Annonce
Ugeavisen Bramming

Christian fra Bramming får 10.000 til at rejse for

Christian Poulsen, som har været elev på Kjærgård Landbrugsskole modtog ved dimmitendfesten torsdag Sydbank Fondens rejselegat på 10.000 kroner. Fra venstre Sydbanks filialchef i Bramming, Søren M. Nielsen, Christian Poulsen og forstander Ove Bonde Møller. Privatfoto

Hunderup: Torsdag var en festdag på Kjærgård Landbrugsskole. Det var dagen, hvor der blev festet for årets dimmitender - naturligvis med de rette coronarestriktioner, og det betød, at der kun kunne deltage et begrænset antal inviterede  gæster.

En af dem var Søren M. Nielsen, som er filialchefen hos Sydbank i Bramming, Han havde en speciel anerkendelse med til en af eleverne. En kuffert indeholdende et rejselegat på 10.000 kroner. Igen i år er Kjærgård Landbrugsskole nemlig blandt de cirka 60 uddannelsesinstitutioner, der modtager et rejselegat fra Sydbank Fonden.

Modtageren af legatet udpeges af skolen på baggrund af en samlet vurdering af eleven. Og i år blev det Christian Poulsen fra Bramming, som nu er blevet 10.000 kroner rigere. Penge han kan bruge til at rejse for.

Annonce

- Christian har under hele skoleopholdet været faglig seriøs og så er han en rigtig god kammerat for de andre på holdet, sagde forstander Ove Bonde Møller som en del af motivationen for, hvorfor det lige skulle være Christian Poulsen, der skulle have legatet.

Med legatet fulgte også en kuffert, så den unge landmand kan rejse standsmæssigt.


Christian har under hele skoleopholdet været faglig seriøs og så er han en rigtig god kammerat for de andre på holdet.

Ove Bonde Møller, forstander Kjærgård Landbrugsskole
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

BB i Jyllandsserien

Ugeavisen Bramming

I det grønne rige

Ugeavisen Bramming

Plastik i naturen

Annonce