Annonce
Ugeavisen Bramming

COOP 365 fik flyvende start

Det er nemt at finde rundt i butikken, selv om vi har udvidet vare-sortimentet markant, siger butikschef Torben Hansen. Foto: Kirsten Enevoldsen
Det er lavpris med et nyt og større sortiment, siger butikschef Torben Hansen.

BRAMMING: Allerede ved indkørslen til Bramming fra Vardevej blev man fredag morgen med skiltet ”COOP 365” og mindet om dagens åbningsfest i byens nye lavprisbutik på hjørnet af Storegade og Industrivej. Her vidnede en pænt fyldt P-plads da også om, at mange kunder skulle ind at se, om det nu holdt vand, at Bramming nu har fået en ny lavprisbutik inden for dagligvarer med et væsentligt større sortiment end det, man oplevede i den tidligere Fakta-butik på samme adresse.

Det var da også en tilfreds butikschef, Torben Hansen, der tog imod og fortalte, at i COOP 365 er der udover det større vareudbud også er et helt nyt – til den travle familie:

- Vi har fået en afdeling med lige-til-at-spise mad, hvor der er færdigretter til hele familien, og så har vi jo åbent fra 08 til 21 året rundt.

Med åbningen af COOP 365 i Bramming har COOP nu alt i alt 35 butikker, der drives efter dette koncept, tilføjede distriktschef Lars Højmark, som deltog i åbningsfesten.

De mange særlige åbningstilbud sælges til og med onsdag.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Fællesskab

Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Friis-Brows & Beauty

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Graveri er i gang

Annonce