Annonce
Ugeavisen Bramming

Coronasikker nytegning til TIF's præmiespil

Der måtte handles hurtigt, da statsministeren meldte ud 5. januar, men nu skulle alle breve være nået ud i postkasserne i Tjæreborg og omegn, siger TIF-formand Flemming Nielsen. Arkivfoto
700 breve pakket på rekordtid. Indbetalingsfristen er 9. februar.

TJÆREBORG: Alt var klappet og klar til at sende 25 frivillige rundt i Tjæreborg og omegn for at nytegne til Tjæreborg Idræts Forenings, TIF, årlige præmiespil. Alle skulle torsdag den 7. januar hente rutelister, nummerbeviser med videre, hvorefter nytegningen kunne sættes i gang, og man kunne begynde at aflægge personligt besøg for at modtage de 200 kroner, et nummerbevis koster og aflevere det.

Det blev der sat en brat stopper for ved corona-pressemødet den 5. januar, hvor forsamlingsforbuddet blev sat ned til fem, og Mette Frederiksen opfordrede til at holde sig hjemme.

Annonce

Krisemøde

Det fem mand store præmiespiludvalg mødtes derfor onsdag den 6. januar til krisemøde for at lægge en ny plan. Man blev hurtigt enige om, at præmiespil-nytegningen måtte foregå uden fysisk kontakt. Nye flyers blev trykt, og der blev pakket 700 kuverter med nummerbeviser og følgeseddel til alle de tidligere medlemmer og skrevet adresser.

Desuden blev der lavet en ekstra flyer til de husstande, som endnu ikke var/er medlem af spillet. Efter fem timers skrive- og pakkearbejde den følgende dag var udvalget klar til at udlevere breve og løbesedler til de frivillige.

- Breve og flyers skulle nu være nået rundt til alle postkasser i Tjæreborg, siger TIF-formand Flemming Nielsen.

Annonce

Betaler med Mobilepay

- Vi er godt klar over, at der kan være fordele ved den fysiske kontakt, men i situationen er det desværre ikke muligt. Ved sidste års nytegning kunne vi se, at godt 60 procent benyttede Mobilepay, så det er jo nok den vej det går.

Skulle nogle have problemer med at benytte Mobilepay, så kan man også tilmelde sig spillet i 2021 ved at aflevere en kuvert med 200 kroner i til Elsebeth Skouboe, Lillekrog 17, eller Flemming Nielsen, Sønderbyvej 32, som man også kan kontakte telefonisk på 60225726, hvis man har spørgsmål eller brug for hjælp.

Indbetalingsfristen er 9. februar.

- Vi er i udvalget er meget taknemmelige for den store opbakning, der er til spillet, som igennem årene har været medvirkende til, at TIF har kunnet skabe gode rammer for sine aktiviteter, siger Flemming Nielsen og tilføjer, at man som deltager i præmiespillet er samtidig er passivt medlem og har stemmeret på generalforsamlingen.

Vi er i udvalget er meget taknemmelige for den store opbakning, der er til spillet, som igennem årene har været medvirkende til, at TIF har kunnet skabe gode rammer for sine aktiviteter.

Flemming Nielsen, formand for TIF
Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Fællesskab

Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Friis-Brows & Beauty

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Graveri er i gang

Annonce