Annonce
Ugeavisen Bramming

Dannis plan er at bygge en ny, stor lagerhal: Samme kærlighed til Skoda som til Porsche

Danni Hein Jensen har haft nye kunder, der er drejet ind, efter at have læst skiltet, og den tre-årige garanti på reparationer er jo en følge af, at han er CAC-certificeret. Foto: Kirsten Enevoldsen
Danni Heins værksted i Hunderup hedder nu Hein's Autoværksted - en understregning af, at han fokuserer på almindelige biler – og snart også på el-og hybrid.

HUNDERUP: Et stort, spritnyt skilt på hjørnet af bøgehækken og indkørslen til P-pladsen hos Hein's Autoværksted på Kjærgårdsvej 54 i Hunderup fortæller, at det nu er dette navn, der gælder for 40-årige Danni Heins alsidige autoværksted i den aktive landsby.

- Det skal signalere, at jeg faktisk reparerer alle – også helt almindelige - biler. Skodaen får samme kærlighed og behandling som en Porsche, fortæller Danni Hein, der fik eget moms-nummer i 2017.

Danni blev i 2002 udlært hos Verner Fogh i Vejrup og har gået på teknisk skole i Skjern:

Annonce

- Jeg fik så først arbejde hos Fiat & Alfa Romeo i Ribe-Esbjerg hvor jeg var teknisk rådgiver, var herefter en tid også hos Storgaard Biler i Bramming, før jeg altså fik foden under eget værktøjsbord og lift her på farfars ejendom i Hunderup, som jeg købte.

Planen er en lagerhal

Danni Hein blev sidste år færdig med at give stuehuset på ejendommen, der er kombineret værksted og privatbolig, den helt store moderniseringstur. Og hvis de gode takter fortsat arter sig i regnskaberne, er det hans plan at bygge en 600 kvadtatmeter stor lagerhal til værkstedet.

- Da det kniber lidt med pladsen efterhånden, vil det være godt med mere albuerum, når jeg efterhånden har alle slags bilreparationer på menukortet til skarpe priser.

Danni tager sig af forsikringsskader, skiller gearkasser, laver både stor og lille service, gør biler klar til syn, lapper havetraktoren, syner campingvognen og om lidt er han også fuldt påklædt til at tage sig af el- og hybridbiler. Han mangler kun den allersidste del af kurset for også at have certifikat på at kunne klare disse – formentlig fremtidens transportbiler.

Annonce

Charmetrolden Asta

Danni Hein har i øvrigt boet i Hunderup altid – hans forældre bor lige lidt længere henne ad Kjærgårdsvej. Han har hentet sin første lærdom i Hunderup Skole og herefter på Bakkevejens Skole i Bramming, før han kom i lære hos Verner Fogh.

- Biler – alle slags – er min helt store interesse, og jeg klarer da også endnu selv at gøre regnskab, bogholderi med mere klar til revisoren.

Da det kniber lidt med pladsen efterhånden, vil det være godt med lidt mere albuerum, når jeg efterhånden har alle slags bilreparationer på menukortet til skarpe priser.

Danni Hein

Danni indrømmer ligeud, at også hans fritid næsten kun bruges på hus, have, værksted, biler – og så på den to-årige charmetrold Asta, som han går til gymnastik med i HSI-hallen i den anden ende af byen en gang om ugen:

- Og i dag er der landsbyfest i Hunderup, så Asta skal også op i hoppeborgen. Selv har jeg tidligere været lidt aktiv med landsbyfesten, men har jeg endelig et hul i kalenderen, så slapper jeg bare lidt af, og Asta, der er mit et og alt – og et nemt barn – elsker jeg virkelig også at lege med, når tiden tillader det, siger Danni Hein.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Jonas Jeppesen fra Vong vender tilbage til vikingerne

Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

LA-spids: - Vi skal selv tage større ansvar

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Krimiforfatter på biblioteket

Ugeavisen Bramming

Vækstpulje spreder penge

Ugeavisen Bramming

Fritidscenter klar med ny OL-disciplin: Klatrevæg klar til indvielse i Bramming

Ugeavisen Bramming

Musik og debat om Højskolesangbogen

Ugeavisen Bramming

Se og smag på Bents Dexter-kvæg

Ugeavisen Bramming

Skechers sponsorerer Taekwondo klubben

Ugeavisen Bramming

Hvem bliver den første på Jægervænget

Ugeavisen Bramming

Til 20 års jubilæum for Ejners sten

Ugeavisen Bramming

Forsamlingshus har god udlejning

Ugeavisen Bramming

Postorkestret spiller i foyeren

Ugeavisen Bramming

Op i gear

Ugeavisen Bramming

Landsbyparken indviet med maner

Ugeavisen Bramming

Idéforum med på messe i Hunderup

Ugeavisen Bramming

Stephanie er ene pige på værkstedet

Ugeavisen Bramming

Bæredygtighed på revy-menuen

Ugeavisen Bramming

Astrid har en snegl som kæledyr

Ugeavisen Bramming

Første projekt på frisatte skoler: Dyrskue samler elever på tværs af klasser

Ugeavisen Bramming

Aleksander Malerfirma er årets håndværker - igen

Ugeavisen Bramming

Jubelbrøl da politikerne gav de unge en håndsrækning: Afsætter 2,3 mio. kroner til ny skaterpark

Ugeavisen Bramming

Det vidste du ikke om Kurt Cramer: Bilforhandleren elsker at lade vinden og bølgerne styre kursen

Ugeavisen Bramming

Talentet fra Lille Darum er både nordisk og dansk mester: Anna er en guldpige

Annonce