Annonce
Ugeavisen Bramming

Darum-elever vinder plakatkonkurrence

Vinderplakaten, som eleverne i 4. klasse i Darum Børneby har kreeret. Pressefoto
Eleverne i 4. klasse i Darum Børneby er kåret som vindere af en plakatkonkurrence i anledning af Nationalpark Vadehavets 10-års fødselsdag.
Annonce

DARUM: Eleverne i 4. klasse fra Darum Børneby kan se frem til, at de snart skal på en tur til en af formidlingsinstitutionerne ved Vadehavet, hvor der venter dem spændende og sjove vadehavs-aktiviteter. Turen og aktiviteterne er præmien for at have vundet en plakatkonkurrence, som Nationalpark Vadehavet og dens undervisningsportal, Mit Vadehav, udskrev i anledning af, at nationalparken i år fylder ti år.

Op- og udfordringen lød på at bidrage til nationalparkens fødselsdag ved klassevis at skabe et fællesværk, der skulle vise, hvad der gør Nationalpark Vadehavet unikt for klassens elever. Der blev indsendt rigtig mange fine forslag fra skoler i alle de fire vadehavskommuner, Varde, Esbjerg, Fanø og Tønder. I et meget tæt opløb, var det dog Darum-børnenes plakat, som blev valgt. Vinder-plakaten udstråler livsglæde og højt humør ved Vadehavet, hvor man møder både fugle og fisk, får, bunddyr, mennesker og mange andre vadehavs-elementer.

- Vi er superglade for de mange flotte plakater, som vi har modtaget. Det vidner om, at rigtig mange skoler og børn har arbejdet med Vadehavet som emne, og vi vil gerne sige tak til alle de klasser, der har bidraget. Derved er de med til at gøre Nationalpark Vadehavets 10 års fødselsdag ekstra festlig, siger Bettina Munch fra nationalparkens sekretariat i en pressemddelelse.

Hun tilføjer, at vinderne fra Darum Børnebys 4. klasse ud over klasseturen også bliver hædret ved, at deres plakat nu trykkes som Nationalpark Vadehavets officielle 10-års fejrings-plakat.
Vinder-klassen fik onsdag den 7. oktober besøg fra Nationalpark Vadehavet, hvor de officielt fik overrakt deres præmie. Meget passende arbejder eleverne i øvrigt med Vadehavet i denne uge.

Nationalpark Vadehavets 10-års fødselsdag fejres i hele uge 42 med arrangementer i de fire vadehavskommuner. /pm

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Stress / stress af

Ugeavisen Bramming

Julemarked aflyst

Annonce