Annonce
Ugeavisen Bramming

Datastuen åben for alle

Poul Søgaard Pedersen og Henning Petersen er klar til at hjælpe og vejlede i datastuen på Mødestedet i Skolegade. Foto: Kirsten Enevoldsen
Ældre Sagen Bramming og Bramming Seniorklub tilbyder it-undervisning.
Annonce

BRAMMING: Det kapitel, der i den fagre nye verden står computer, it, regneark, Apps og mange andre spøjse ord på, er langt fra skrevet færdigt endnu. Ordene og begreberne er dagligdag og arbejdsredskab for mange. For andre er det ukendt og irriterende land.

Det gør Ældre Sagen Bramming og Bramming Seniorklub imidlertid stadig noget ved.

Med Poul Søgaard Pedersen og Henning Petersen som velbevandrede instruktører i it-verdenen tilbydes undervisning et par eftermiddagstimer på alle torsdage i lige uger i uger i oktober, november og december.

Det foregår i datastuen på Mødestedet i Skolegade i Bramming, og der er åben adgang for alle.

- Der var ikke den store interesse for det i september. Måske kan folk bruge den nye teknologi? Måske lader de børn eller børnebørn vejlede sig? Vi ved det ikke, men der er faktisk mange muligheder, siger Poul og Henning, der i flæng nævner, at de kan være behjælpelige med regneark, billedhåndtering, slægtsforskning, windows – eller med at skrive en festsang i Word.

- Og så er der jo alt om apps på tablet, smartphone eller andet it. Vi er faktisk indstillede på at assistere med det hele, fastslår de to garvede it-brugere.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Skal, skal ikke?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

80/20

Ugeavisen Bramming

Her handles med alt

Annonce