Annonce
Ugeavisen Bramming

De frivillige i Darum IF belønnes med Andelskassepris

Hvis man ikke er fra Darum, kan det være nemt at forveksle Darum IF og Darum Fritidscenter - hvad der skete for Andelskassen. For mange af idrætsforeningens aktiviteter foregår i fritidscentret, som her en gymnastikopvisning. Arkivfoto: Prebens Foto og Video
15.000 kroner lige ned i lommen. Så mange kroner er på vej fra Danske Andelskassers Bank – populært bare kaldet Andelskassen – til Darum Idrætsforening. Foreningen har fået tildelt dette års udgave af ”Sammen kan vi mere”-prisen for Andelskassens region Sydjylland.

Darum: Nu skulle det være rigtig nok. Altså, at det er Darum Idrætsforening, der får ”Sammen kan vi mere”-prisen som påskønnelse af det store arbejde, der udføres af foreningens 80 frivillige. På et virtuelt aktionærmøde i Andelskassen lige før påske blev det offentliggjort, hvem modtagerne af de forskellige priser er, som Andelskassen uddeler en gang om året. I en efterfølgende pressemeddelelse, som Andelskassen udsendte, stod der, at modtageren er Darum Fritidscenter. Men det er altså en fejl - som vi troskyldigt viderebragte i Ugeavisen den 31. marts, da vi på avisen havde modtaget en pressemeddelelse med den oplysning.

Under alle omstændigheder, så har meddelelsen om de 15.000 kroner gjort Mikkel Christiansen til en glad mand. Han er formand for Darum Idrætsforening, og skal nu – sammen med den øvrige bestyrelse – til at finde ud af, hvad pengene skal bruges til.

- Vi vil gøre noget for de frivillige. Men der er ikke noget konkret om det endnu. Vi skal holde bestyrelsesmøde tirsdag.

Glad for påskønnelse udefra

Det er ikke tilladt at holde større arrangementer med de nugældende coronarestriktioner og forsamlingsforbud. Mikkel Christiansen er dog glad for, at nogen udefra påskønner det arbejde, der udføres af de mange frivillige i Darum Idrætsforening.

- Derfor vil vi give pengene videre til de frivillige. Der er vi i forvejen bagud, for vi plejer at holde nytårskur, og det har vi heller ikke kunnet på grund af forsamlingsforbuddet, slutter Mikkel Christiansen.

Andelskassens kommunikationsafdeling oplyser, at prisen bliver overrakt til Darum Idrætsforening af Andelskassens lokale centerdirektør, når covid-19 restriktionerne tillader det.


Vi er bare glade for at blive påskønnet for det arbejde, vi gør i vores forening og for vores frivillige af nogle udefrakommende. Derfor vil vi give pengene videre til de frivillige. Vi skal bare lige finde ud af, hvordan vi gør.

Mikkel Christiansen, formand for Darum IF
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Når boblerne brister

Annonce