Annonce
Ugeavisen Bramming

Debuterende Tjæreborgforfatter fandt inspiration på biblioteket

Tjæreborg-forfatteren Line Wenzel er aktuel med fantasy-romanen Mindelandet og har fundet nspiration til at skrive i Fantasy-genren på bibliotekerne i Esbjerg og Tjæreborg. PR-Foto
Annonce

Tjæreborg: Bøgerne har altid spillet en stor rolle i Line Wenzels liv. Nu kommer hendes debutroman, Mindelandet - Dronningernes Erindringer til at stå på samme bibliotek, som i sin tid inspirerede hende til at fordybe sig i bøgernes fantasifulde verden.

Line Wenzel er 29 år og arbejder til daglig som jurist, få meter fra sit andet "hjem", nemlig Esbjerg bibliotek. Her slår hun vejen forbi én gang om måneden, når hun mødes med den skrivegruppe, hun var med til at starte op for nylig. Hjemme i Tjæreborg ligger biblioteket også kun et stenkast fra hendes hjem.

- Jeg kender Esbjerg bibliotek rigtig godt. Det og Tjæreborg bibliotek har inspireret mig utrolig meget. Jeg husker stadig fornemmelsen af at gå på opdagelse mellem reolerne. Det var her, jeg fik mit første job som bogopsætter, og det var her, jeg første gang mødte forfattere som Philip Pullman, J.K. Rowling og Tamora Pierce. Jeg faldt pladask for fantasy. Faktisk så meget at jeg meldte mig ind i en Tamora Pierce-fanklub som 15-årig. Vi mødes stadig den dag i dag, ler Line Wenzel.

Hendes bog præsenteres på Esbjerg Fantasy Festival i den kommende weekend.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Ny hos Skjern Bank

Ugeavisen Bramming

Opstart

Annonce