Annonce
Ugeavisen Bramming

Den plan du’r ikke!

Arndt Olesen styrer målrettet mod krimi-afdelingen, når han er på Tjærborg Bibliotek for at låne bøger. Foto: Kirsten Enevoldsen
Både lånere og lokalråds-nabo vender sig mod planerne.
Annonce

TJÆREBORG: Arndt Olesen er fast gæst på Tjæreborg Bibliotek hver 14. dag. Og man kan altid finde ham i krimi-afdelingen og så henne ved reolen, hvor han afhenter de bøger, der er bestilt hjem.

Hvad siger du til planerne om muligvis at lukke biblioteket?

- Det er rent ud sagt r.. og nøgler. Og jeg har skrevet under!

Ligesom mange andre er han målløs over, at man endnu engang disker op med et forslag om at lukke Tjæreborgs sociale samlingssted nummer ét.

Også folk uden for Tjæreborgs bygrænse vender sig imod planerne. Blandt andet gjorde Darum Lokalråd i sidste runde i et høringssvar opmærksom på, at det for mange i Darum er naturligt at benytte Tjæreborg Bibliotek. Der er syv kilometer mellem de to byer, og nu, hvor bogbussen skæres væk, bliver Tjæreborg endnu mere aktuel for nabobyen.

I det tidligere høringssvar peger Darum Lokalråd også på, at centraliseringen af det kulturudbud, som bibliotekerne er – også i de små byer – desuden stemmer dårligt overens med kommunens landdistriktspolitik.

Læs også: Nej til lukning af Tjæreborg Bibliotek.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

80/20

Ugeavisen Bramming

Her handles med alt

Annonce