Annonce
Ugeavisen Bramming

Der kom brev fra Dronningen

Grethe og Vagn Hundebøll kunne torsdag i sidste uge fejre diamantbryllup. Det blev lørdag fejret med familien ved en sammenkomst på Jernbanecaféen i Bramming. Foto: Martin Wilde
Vi kan ikke trække vejret uden den anden, siger Grethe Hundebøll, der lørdag fejrede diamantbryllup med sin Vagn.
Annonce

Bramming: - Nu skal du se, vi har fået brev fra Dronningen.

Naturligvis skulle gæsterne se den personlige hilsen fra dronning Margrethe II til diamantbrudeparret Grethe og Vagn Hundebøll, da der lørdag var fest på Jernbanecaféen i Bramming. Det sker jo kun én gang i livet, at et ægtepar kan fejre diamantbryllup – det vil sige, at de har været gift i 60 år.

- Vi mødte hinanden på Gl. Vardevej i Esbjerg. Vagns far havde købt en købmandsforretning. Den kom jeg i, og der stod en sød ung mand. Og så har vi været sammen lige siden, fortæller Grethe Hundebøll, mens der også skal tages imod gæsterne, som kommer ind ad døren i en lind strøm.

- Dengang var jeg 17 og Vagn var 21. Vi blev gift, da jeg var 18, fortsætter Grethe Hundebøll.

- Det var bare hende, supplerer Vagn med et smil.

Vi har været gift i så mange år, fordi vi har kunnet skændes, smække med døren og blive gode venner igen. Vi kan jo ikke undvære hinanden.

Grethe Hundebøll

Annonce

Arbejdsomt ægtepar

Gennem årene har de begge arbejdet som selvstændige vognmænd på Vestkysten, og Vagn Hundebøll har haft en pølsevogn i Varde. Det med at arbejde har altid været en naturlig ting i livet, og det er kun få måneder siden, 78-årige Grethe Hundebøll stoppede helt med at køre med aviser.

Familie er der dog også blevet tid til. Vagn og Grethe Hundebøll har to børn og fire børnebørn.

- Vi har været gift i så mange år, fordi vi har kunnet skændes, smække med døren og blive gode venner igen. Vi kan jo ikke undvære hinanden. Vi kan ikke trække vejret uden den anden, siger Grethe Hundebøll.

Hun bor fortsat i Esbjerg, mens Vagn Hundebøll, der sidder i kørestol, bor på Solgården i Bramming.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Skal, skal ikke?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

80/20

Ugeavisen Bramming

Her handles med alt

Annonce