Annonce
Ugeavisen Bramming

Det er nu der skal handles med hjertet

Sidste weekend var der travlhed med at pynte op til jul i Bramming. L.M. Jensen havde fundet julekasserne med alle lysene frem, og lokale sportsfolk fra Ju Jutsu- og taekwondo-klubberne var friske til at gi’ en hånd med. Foto: Prebens Foto & Video
HHI opfordrer de julehandlende til at købe gaverne i lokale butikker.

BRAMMING: Lad os nu handle lokalt, når vi i år skal på juleindkøb. Det er altså for sent, hvis vi klarer det hele hjemme foran skærmen. Så lukker vores egne butikker, og det beklager vi jo så i næste runde. I foråret klarede vi – sådan da – corona-krisen på målstregen. Nu kan det hurtigt blive galt igen, og sagt ligeud: Det kan betyde liv eller død for forretningerne, hvis julehandelen lægges på webshops.

Det er den lokale Handels- Håndværker- og Håndværkerforenings (HHIs) bestyrelse, der sukker og opfordrer folk til lige at tænke på, at situationen er alvorlig.

-Tænk også på, at det jo ikke er webshopperne, der sponsorerer byfesten, et lokalt idrætsstævne, et motionsløb eller hvad der nu ellers gør Bramming til en levende by året igennem.

Annonce

-Med andre ord: Handl med hjertet – også her til jul!

Pandemien er hæslig for os alle og over hele landet. Den får også nogle til at sidde hårdere på pengene, end de ellers ville have gjort. Slet og ret nervøsitet. Et eller andet sted er det jo forståeligt. MEN, siger vi så – rundt om HHI-bordet – så hold på pengene, til I har fået ro på – og så læg dem også til den tid i de lokale forretninger.

HHI har – sammen med L.M. Jensen, Ju Jutsu- og Taekwondo-blubberne pyntet flot op til jul i Bramming. Vi har ”black week” hele uge 48. Den 5. december byder vi på små lækre julefrokost-pindemadder i gaderne, og de fire rødklædte jazzorkester-nisser spiller gaderne op og sørger for den ritige julestemning. Så tænk og handl lokalt, når julegaverne skal købes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Når boblerne brister

Annonce