Annonce
Ugeavisen Bramming

Det lover bandet: Det bliver med garanti en god aften i byen

Sing Sing Sing med Alex Nyborg Madsen, Lonnie Kjer, Ivan Pedersen, Sascha Dupont og Søren Jakobsen giver koncert i Bramming Kosmorama lørdag den 7. november. Pressefoto
Annonce

BRAMMING: - Det er ikke med vilje!

Sådan siger medlemmer af bandet Sing Sing Sing. Men det er et faktum, at de i år fejrer 10 års musikalsk fællesskab i bandet, som bærer den engelske udgave af ordene syng syng syng. Konstellationen, der egentlig begyndte for sjov, er blevet en god vane for bandet. Og er det fortsat for Sing Sing Sing, som lørdag den 7. november spiller i Bramming Kosmorama.

"A Good Night Out" er en ret dækkende titel på Sing Sing Sings 2020-turné. Det er ikke bare, hvad bandets publikum efterhånden har vænnet sig til at få, når det møder op til en aften i selskab med Sing Sing Sing. Bandet selv har også haft så mange "good nights out" sammen, at det i år kan fejre 10-års jubilæum. Med to albums i baglommen, sange, der flittigt spilles i radioen, og masser af udsolgte koncerter, er Sing Sing Sing tilbage på landevejen i efteråret 2020, hvor de igen kommer det meste af landet rundt. Og altså også til Bramming.

Med sig har de en række nyskrevne sange samt en posefuld af de Sing Sing Sing-sange, de fleste kender - og så den sædvanlige spilleglæde, bandet er kendt for. Det er vist noget at glæde sig til.

Sing Sing Sing

Sing Sing Sing består af Ivan Pedersen, Alex Nyborg Madsen, Søren Jacobsen, Sascha Dupont og Lonnie Kjer.

Med på turnéen er også Anne Kirstine Winkler på trommer og Tove Sørensen på bas.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Efterlyser løver i Ribe

Ugeavisen Bramming

Stress / stress af

Annonce