Annonce
Ugeavisen Bramming

Det var bare så godt!

Jesper Thilo med Jeppe Smith-Olsen i baggrunden spillede en fremragende koncert i Pianosalg sidste onsdag. Foto: Tommi Larsen
Annonce

BRAMMING: Et begejstret publikum til en totalt udsolgt koncert i Pianosalg kunne forrige onsdag glæde sig over både musik og – næsten – normale forhold. Man sad selvfølgelig med en tilbørlig afstand, og i stedet for den normale pause kunne man, iført mundbind, løbende liste op og få et glas rødvin og lidt mundgodt.

Tre af de fire musikere ved koncerten sidste onsdag i Pianosalg. Foto: Tommi Larsen

Men lad mig præsentere aftenens kvartet: Jesper Thilo, Danmarks bedste jazzsaxofonist, som for alvor slog igennem i 1960, og som siden har spillet sammen med mange kendte internationale musikere. Han er fuld af humor og anekdoter, eksempelvis da han for en stund skiftede saxofonen ud med klarinet og fortalte om sit forhold til dette instrument. Flere af melodierne knyttede han elegant til den amerikanske valgkamp, blandt andre i melodien ”Georgia On My Mind”!

Jesper Thilo spiller på klarinet. Foto: Tommi Larsen

”Vores egen” Jeppe Smidt-Olsen fik sat en tyk streg under, at han er Danmarks bedste jazzbassist, blandt andet da han spillede et af Hugo Rasmussens numre. På piano kunne man glæde sig over Gert Jacobsens elegante spil. Gert Jacobsen har spillet sammen med mange af de store danske og internationale jazznavne, og denne aften altså sammen med Jesper Thilo.

Gert Jacobsen spillede elegant på flyglet. Foto: Tommi Larsen

Ny i Pianosalg-sammenhænge var trommeslageren Peter Bjerrum. Han er kendt som udvikleren af et undervisningssystem i musik, men han er også en fremragende trommeslager, hvad han beviste med nogle imponerende trommesoloer.

Trommeslager Per Bjerrum var ny i Pianosalg og spillede fremragende. Tommi Larsen

Alt i alt sikrede denne velspillende kvartet, indrammet af Ingelise Holms fine billeder, at publikum fik en dejlig musikalsk oplevelse. Godt at der igen kom gang i Pianosalg!

Jeppe Smith-Olsen fortæller. Foto: Tommi Larsen
Jeppe Smith-Olsen og Jesper Thilo ved koncerten i Pianosalg. Foto: Tommi Larsen
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce