Annonce
Ugeavisen Bramming

Dethe sælger ud i Bramming

Nu vil jeg ned på normal arbejdstid, siger Dethe, der har været glad for sit arbejde i nu 33 år, men nu sætter butikken i Nørregade til salg. Foto: Ole Mass

Ophørsudsalg med klækkelige rabatter.

Annonce

BRAMMING: Dethe - alias Karen Margrethe Bertramsen - fra Sejstrup vil ikke længere arbejde 70 timer om ugen, og hun vil gerne have en ugentlig fridag. Det kan hun ikke praktisere i den farverige butik i Nørregade 6 i Bramming, der har alt, hvad et fingersnildt og kreativt menneske af gør-det-selv typen kan tænke sig i stoffer, garner, mønstre og andre hobbybetonede ting og sager.

Også lynlåse, knapper, bændler og bånd samt remedier af alle slags i form af synåle, strikkepinde og hæklenåle kan købes i den velassorterede butik, som nu er sat til salg med et skilt om ophørsudsalg på facaden:

- Jeg har været i branchen i 33 år - 28 på Hjertingvej i Esbjerg, to på N.A. Jørgensens plads i Bramming og de sidste tre år her i Nørregade, og hvis nogle har lyst til at overtage butikken, kan de da bare kontakte mig, siger Dethe, der er i 60+ alderen og nu i første omgang vil hjem og slappe lidt af.

Men hun vil gerne i gang med "et eller andet" igen. Blot i begrænset timetal. Foruden at være inde i alt om strikketøj, sytøj o.s.v. er hun i øvrigt også pædagog-uddannet, så hun satser på "at kunne bruges" igen, når hun nu har pustet lidt ud derhjemme.

Hvornår hun helt lukker, er endnu ikke besluttet, og foreløbig sælges der løs af det hele med pæne procentrabatter. Eksempelvis er der 50 pct. rabat på alle stoffer i butikken.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce