Annonce
Ugeavisen Bramming

DM-guld til Bramming Krocket

De nykårede danmarksmestre i krocketserien B2 skåler i champagne. Fra venstre Agnes Juulsen, Mikael Lønne, Andreas Lund og Elisa Hansen. Foto: Martin Wilde
Formand Birgit Bruun var så sikker på, at de fire på Bramming Krocket Klubs hold ville vinde weekendens danmarksmesterskaber, at hun allerede fredag inviterede til reception for vinderne.

BRAMMING: Sidste år fik de en bundplacering. I år gik det noget bedre. Bramming Krocket Klubs førstehold kom hjem fra weekendens danmarksmesterskaber i krocketturneringens serie B2 med en guldmedalje – som i dette tilfælde dog er et krus af glas. Det flotte resultat blev fejret mandag eftermiddag med champagne og kokosmakroner ved klubhuset på Gabelsvej.

- Jeg er stolt af mit hold. For sidste år fik vi en bundplacering. I år vandt vi så DM. Det er resultatet af hård træning og et godt hold, siger holdleder Agnes Juulsen, der selv kun har spillet krocket i Bramming krocket Klub i to år.

To år er også den tid, Andreas Lund har spillet krocket. De to andre på holdet, Mikael Lønne og Elisa Hansen har spillet i flere år.

Annonce

- Held, siger Elisa Hansen.

- Nogle rykker jo op, og nogle rykker ned. Og så er det jo op til, om man har en god dag, fortæller Mikael Lønne mere beskedent.

Det handler om taktik

Undervejs til finalen har holdet fra Bramming vundet over andre hold i Sydvestjylland. I finalen, som blev spillet i Vejen Idrætscenter, kæmpede Brammings hold mod hold fra Kastrup – altså Kastrup ved Vordingborg, samt mod hold fra Vildbjerg og Blære.

20 medlemmer af Bramming Krocket Klub deltog i receptionen mandag eftermiddag for de nykårede danmarksmestre. Foto: Martin Wilde

- Det handler om taktik – og om at huske den og holde den, siger Agnes Juulsen.

- Og vi vandt ni ud af 12 kampe, siger Mikael Lønne, som kom med på holdet sidste år.

Annonce

Plads til flere

Klubformand Birgit Bruun var stolte af spillerne, sagde hun i en meget kort tale. Hun håber, at holdets gode resultat kan lokke flere til krocketklubben i Bramming.

- Vi håber, det kan give reklame, og at vi kan få flere medlemmer. Vi var jo heldige at få de fire på holdet. Det er de yngste i klubben, og to af dem har kun spillet i to år, så det er flot af dem, siger Birgit Bruun.

Krocketspillerne mødes til træning klokken 13.30 hver mandag, onsdag og lørdag.

- Men har man lyst, må man gerne bruge krocketbanen hver dag, siger Birgit Bruun.

Hun håber på flere medaljer til klubben allerede den kommende weekend, hvor to andre af klubbens medlemmer skal DM i enkeltmandskrocket i Svendborg.


Jeg er stolt af mit hold. For sidste år fik vi en bundplacering. I år vandt vi så DM. Det er resultatet af hård træning og et godt hold.

Agnes Juulsen, holdleder
Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

BB i Jyllandsserien

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

I det grønne rige

Ugeavisen Bramming

Plastik i naturen

Annonce