Annonce
Ugeavisen Bramming

Dobbelt-jubilæum i Skjern Bank

Skjern Bank har fire nøgleværdier. De hænger flere steder på væggene, og de skal efterleves, fastslår den snart jubilerende afdelingsdirektør: Kundefokus, nærvær, handlekraft og ordentlighed. Foto: Kirsten Enevoldsen
10 og 20 års jubilæum fejres med masser af konkurrencer: Så tager vi en ”rigtig” fest, når vi er ude af coronaen, siger afdelingsdirektør Julian Winkels.

BRAMMING: 1. maj 2011 blev Steen Torben Jensen ansat som ny afdelingsdirektør i den dengang 10 år gamle Skjern Bank Bramming. Èn måned senere – 1. juni 2011 – tiltrådte nyansatte 25-årige Julian Winkels, der var uddannet fra Jyske Bank i Varde.

Der er med andre ord et par jubilæer, der skal markeres i næste måned, og det gør Skjern Bank med en masse konkurrencer for nye og tidligere kunder:

-En egentlig fest udskyder vi til efter coronaen, siger Julian Winkels, der satte sig i direktørstolen, da Steen T. Jensen fratrådte i 2018, men som dog stadig har en aftale om otte ugentlige timers arbejde i banken.

Annonce

-Det passer os alle rigtig godt, og hele ånden her i banken er den samme nu som før, siger både Steen T. Jensen og Julian, der kan se tilbage på en permanent stigende omsætningskurve i bankens regnskaber – og tilføje, at der siden 2018 er ansat fem nye medarbejdere.

-Vi ligger pænt i toppen blandt bankens afdelinger. Det er meget tilfredsstillende, siger Julian på bank-diplomatisk sprog.

Lokal forankring

Her i jubilæumsåret er der 16 ansatte i Skjern Bank Bramming, hvoraf de 14 bor i Bramming. Og det med den lokale forankring er noget, der prioriteres højt - ikke kun i ord, men i handling, pointerer Julian. Synligt er det på væggene i banken, hvor der side om side med pengeinstituttets fire nøgleværdier hænger flere fine farvefotos af markante lokaliteter i stationsbyen.

Ikke for ingenting hedder byens stadion da også Skjern Bank Arena, ligesom banken er markant med ved den årlige byfest, har sit eget Skjern Bank løbet, er engageret i Kræftens Bekæmpelse, som har hovedkvarter her på den årlige søndags-indsamlingsdag, og holder åben, når julemanden vækkes, og byens butikker byder på julefrokost:

-Det er vigtigt for os at spille med i byens og egnens puls året rundt, og området her er jo karakteriseret ved at have et bredt arbejdsmarked. Det er vi en del af, og vi vægter, at vore medarbejdere lever med, opfører sig ligeværdigt, ordentligt, er ”nede på jorden” og taler ”menneskesprog”, når de servicerer kunderne, fastslår Julian og tilføjer, at han også vægter det sociale ansvar højt og glæder sig over en meget lille udskiftning i personalet.

Annonce

Medarbejderne er vigtigste aktiv

Skjern Bank Brammings kundekreds er såvel privat- som erhvervskunder fra hele egnen, og medarbejderne er helt enkelt bankens vigtigste aktiv, lyder det venligt, men bestemt. Derfor er det også Julians mantra, at der skal være et ordentligt arbejdsmiljø, hvor alle er lige betydningsfulde for den daglige trivsel – og for kunderne.

-Vi holder en tre-fire årlige medarbejdersammenkomster. Nogle mødes så også i hallen i fritiden - til badminton og hockey m.v., og vi har et par gange holdt en sportsdag for personalet. Vi holder også fælles julefrokost - når coronaen ellers ikke forpurrer det.

Julian Winkels lægger kort sagt afgørende vægt på et godt arbejdsklima: Vi har en uformel omgang med hinanden. Vi kender alle kravene til en både kompetent og personlig service over for kunderne. Derfor er dørene altid åbne – også for den kunde, der måske har brug for lidt it-assistance, siger Julian, der selv sidder side om side med de ansatte i det store kontorlandskab og helt tydeligt er faldet perfekt til både i banken, i Bramming og i oplandsområderne.

Annonce

Ingen har fortrudt

Ikke mærkeligt derfor, at Steen T. Jensen allerede før Julian nåede tilbage til Varde efter ansættelsessamtalen i Bramming for 10 år siden, kunne ringe og meddele: Stillingen er din, hvis du vil ha’ den.

Det ville Julian. Hverken han, Steen T. Jensen, kollegerne eller kunderne har fortrudt den disposition: Han er omgængelig, hyggelig, har gennemslagskraft og er til at regne med.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Når boblerne brister

Annonce