Annonce
Ugeavisen Bramming

EDC: Boligmarkedet er stadig rigtig godt

Boligmarkedet er stadig rigtig godt men ikke så stort som sidste år. Vi har haft et marked i postnummer 6740, der er steget med 50 procent. Siger vi perioden 1. april 2020 til 1. april 2021 er vi tæt på en fordobling, siger ejendomsmægler Jesper Gilbjerg, EDC Gilbjerg og Madsen. Arkivfoto: Bo Maimburg
De seneste to år har været exceptionelt gode. Aldrig før har priserne været så høje, og aldrig før har der været så stor en omsætning hos EDC i Bramming.

Området: Fantastisk!

Sådan beskriver ejendomsmægler Jesper Gilbjerg, medindehaver af EDC Gilbjerg og Madsen, det seneste år, når det gælder salg af fast ejendom.

- Helt generelt: de seneste år har været fantastisk. Fra 1. april til 1. oktober buldrede vi derudaf. Vi har så mødt en hverdag igen i de mindre byer, hvor der står et hus med et gasfyr. Men i Bramming og Gørding, hvor der er fjernvarme og grønne parker, står folk i kø for at købe, fortæller Jesper Gilbjerg:

Annonce

- Hvis der nu er en mindre afmatning, så skal vi huske på, at vi sammenligner med all-time-high i 2020 og 2021. Så nu er vi ved at være ned på niveauet på 2018 og 2019. Vi kommer fra et marked de seneste år, hvor priserne bare steg og steg og steg. Så - får vi en opbremsning nu, så vi ikke får en finanskrise igen, så er det ikke så skidt, forklarer Jesper Gilbjerg og tilføjer:

- Boligmarkedet er stadig rigtig godt men ikke så stort som sidste år. Vi har haft et marked i postnummer 6740, der er steget med 50 procent. Siger vi perioden 1. april 2020 til 1. april 2021 er vi tæt på en fordobling. Sommeren 2020 var helt exceptionel. Der har vores lille område været rigtig godt, forklarer Jesper Gilbjerg.

- Selvfølgelig er priserne ikke steget så meget som i København, men vi har boligejere, der kan lægge mellem en halv million og op til 750.000 kroner mere i værdien af deres hus end for tre år siden.

Mindre afmatning

Han lægger ikke skjul på, at de seneste måneder har betydet en mindre afmatning, hvis det hus, man vil sælge, ligger i en af de mindre byer, og har gasfyr.

- Har vi et hus til 800.000 eller en million, så skal vi lige have en snak med køber. Renten er gået fra 3 til 3,5 procent, så bankerne regner en ekstra gang. Vi mærker en påpasselighed fra bankerne.

Boligmarkedet er stadig rigtig godt men ikke så stort som sidste år. Vi har haft et marked i postnummer 6740, der er steget med 50 procent. Siger vi perioden 1. april 2020 til 1. april 2021 er vi tæt på en fordobling.

Jesper Gilbjerg, ejendomsmægler

Hos EDC Gilbjerg og Madsen har den ekstra travlhed ikke betydet, at der er kommet flere medarbejdere.

- Vi er bare løbet hurtigere, slutter Jesper Gilbjerg.

Annonce
Ugeavisen Bramming

Tilbage til fremtiden

Annonce
Ugeavisen Bramming

Ny skovkirkegård vokser op midt i Bramming

Annonce
Ugeavisen Bramming

Kim vil sætte tanker i gang på kirkegård

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Kommunen er snart klar med strategisk varmeplan

Ugeavisen Bramming

Fjernvarme: Lokalråd opfordrer byens beboere til lige at se tiden an

Ugeavisen Bramming

Mikkel laver prisbelønnede videoer for lokal ejendomsmægler

Ugeavisen Bramming

Kim fra Esbjerg kører hver uge til Bramming for at dyrke sin hobby

Ugeavisen Bramming

Modelbaneklub fejrer 10 års fødselsdag med åbent hus

Ugeavisen Bramming

Landsby vil starte eget fjernvarmeprojekt

Ugeavisen Bramming

Landbrugsskole vil være med på fjernvarmeprojekt

Annonce