Annonce
Ugeavisen Bramming

Efter det fedeste frisørliv: Rikke vender hjem til barndomsbyen og åbner frisørsalon i privaten

Før påske var frisørsalonen endnu ikke helt klar. Men det bliver den til fredag den 22. april, lover Rikke Hundebøl Christiansen, der kalder sin nye salon for RIKKE HC. Foto: Martin Wilde
Hun er ikke helt flyttet ind endnu. Men datoen ligger fast. Fredag den 22. april åbner Rikke HC frisørsalon hjemme i privaten i Rosenparken i Bramming. Og navnet? Salonen skal bare hedde RIKKE HC.

Bramming: Hun har levet det vilde frisørliv - hvis et sådan findes. Hun har klippet hår og lavet parykker, lige siden hun var stor teenager. Hun er frisøren, Jim Lyngvild ringer til, når han skal have stylet modeller. Hun har været fastansat på Fredericia Teater til at ordne hår på skuespillerne til teatrets store musicalforestillinger - indtil Fredericia Teater gik konkurs for to år siden.

Efter 20 år med adresse andre steder, er hun så kommet "hjem" til Bramming. Med en søn på et år og et ønske om en egen salon, hvor hun selv kan bestemme arbejdstiderne.

- For der skal være tid til, at jeg kan sidde på gulvet og lege med biler med min søn. Jeg har haft det fedeste arbejdsliv. Nu skal jeg have det med min søn ved min side!

Annonce

Hun hedder Rikke Hundebøl Christiansen. I gamle dage kendt som "Danse-Rikke", fordi Rikke Hundebøl Christiansen også har danset meget - og ellers bare kendt som Rikke HC. Sidstnævnte bliver også navnet på hendes nye salon, dog med alle bogstaver i versaler: RIKKE HC.

Fredag den 22.

- Jeg åbner fredag den 22. april. Jeg holder reception klokken 15, men har kunder allerede fra om morgenen.

Det fortæller Rikke HC over en Pepsi Max i køkkenet på den nyindkøbte villa i Rosenparken. En villa hun endnu ikke er flyttet ind i. Faktisk roder det rundt om i huset, som det gør, når et hus er sat i stand. Men påsken står for døren, og i helligdagene er der god hjælp at hente hos hendes to brødre. En hjælp, Rikke HC er meget glad for. Derfor er hun også sikker på, salonen bliver færdig til tiden.

Der skal være tid til, at jeg kan sidde på gulvet og lege med biler med min søn. Jeg har haft det fedeste arbejdsliv. Nu skal jeg have det med min søn ved min side!

Rikke Hundebøl Christiansen

Apropos tider, så bliver der ingen faste åbningstider i den nye frisørsalon. Der kommer jo alligevel ingen strøgkunder til en salon, der ligger i en lomme i et villakvarter.

Annonce

Fleksible åbningstider

- Jeg er fleksibel overfor kundernes ønsker. Jeg har allerede nogle fredag, hvor jeg begynder klokken syv om morgenen, så der er jeg heldig, at jeg har fået dagplejeplads lige herovre, fortæller Rikke HC:

- Jeg har ikke brug for spildtid, så her har jeg arbejdet i huset, og jeg kan køre ud og lave arbejde. Jeg har valgt et erhverv, der er til for kunderne, så jeg gør mig umage. Både med at lave et godt håndværk, og med at finde åbningstider, der passer kunderne. Og kunderne kan lide fleksibilitet og imødekommenhed, siger Rikke HC.

Den nye salon ligger i Rosenparken 28 i Bramming.

Annonce
Ugeavisen Bramming

Tilbage til fremtiden

Annonce
Ugeavisen Bramming

Ny skovkirkegård vokser op midt i Bramming

Annonce
Ugeavisen Bramming

Kim vil sætte tanker i gang på kirkegård

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Kommunen er snart klar med strategisk varmeplan

Ugeavisen Bramming

Fjernvarme: Lokalråd opfordrer byens beboere til lige at se tiden an

Ugeavisen Bramming

Mikkel laver prisbelønnede videoer for lokal ejendomsmægler

Ugeavisen Bramming

Kim fra Esbjerg kører hver uge til Bramming for at dyrke sin hobby

Ugeavisen Bramming

Modelbaneklub fejrer 10 års fødselsdag med åbent hus

Ugeavisen Bramming

Landsby vil starte eget fjernvarmeprojekt

Ugeavisen Bramming

Landbrugsskole vil være med på fjernvarmeprojekt

Annonce