Annonce
Ugeavisen Bramming

Ekstra OK-benzinpenge til BB

P. O. Mogensen sagde tak til uddeler Kenth Sørensen ved de benzin-standere, der er én af Bramming Boldklubs indtægtskilder. Bag dem står Malcolm, som også er indehaver af et OK-benzinkort – og med glæde støtter BB. Foto: Kirsten Enevoldsen
OK lægger 30 procent oveni det beløb, der er tanket benzin for af indehavere af et OK-benzinkort.

BRAMMING: Foreningslivet er et af de områder, der også lider under coronaens hærgen. Spørgsmålet er nemlig, om der skal opkræves kontingent, når medlemmerne af en sportsklub ikke må møde op til hverken træning, kamp eller opvisning. I Bramming Boldklub, BB, besluttede man sidste år at følge DIF's opfordring om at opretholde kontingent-opkrævningen, men i år er der endnu ikke sendt girokort ud, oplyser formanden, P. O. Mogensen:

- Vi står jo lidt i et vadested, og nu har vi måttet udskyde generalforsamlingen til den 16. marts. Om det så bliver i klubhuset eller over skype, må vi vente med at afgøre. Bliver det i klubhuset, skal det jo være med tilmelding, så kun de 50 først tilmeldte kommer med.

Annonce

Benzin-pengene luner

Én ting er P. O. imidlertid virkelig glad for: Folks tankning med OK-benzinkort ved SuperBrugsens OK-stander. Ved sidste opgørelse viste den, at BB stod til at skulle ha’ 53.000 kroner:

- Men så besluttede man, at OK lægger 30 procent oven i, så vi får overført knap 70.000 kroner for 2019, og det er jo noget, der luner.

BB havde 536 medlemmer i 2019, og omkring tre fjerdedele af dem er børn og unge, men i 2020 var der et fald til 476 medlemmer, som BB traditionelt gør meget for, at de kan få nogle sportslige oplevelser ud over træning og turneringskampe:

- Vi har blandt andet støttet vore U15 og U16 hold, når de har været til stævner i udlandet. Blandt andet har de været i Holland, Belgien og Tyskland, og det er jo noget, de yngre ser frem til, når det bliver deres tur.

- Vi sender børnehold til stævner her i landet; blandt andet til den årlige Kibæk Cup, men det er jo alt sammen noget, der koster.

- Vi holder også en årlig grillfest for alle vore ungdomshold, ligesom der er tradition for at holde en træner- og lederfest. Endelig får de tøjpakker som tak for deres indsats.

I BB-regnskabet for sidste foreningsår mangler de indtægter fra festugen, der plejer at figurere med et pænt beløb:

- Festugen måtte jo aflyses, så også på den baggrund er det ekstra dejligt med de ekstra 30 procent fra OK, og vi er rigtig glade for samarbejdet med SuperBrugsen, som er en vigtig medspiller her i lokalområdet.


Festugen måtte jo aflyses, så også på den baggrund er det ekstra dejligt med de ekstra 30 pct. fra OK, og vi er rigtig glade for samarbejdet med SuperBrugsen, som er en vigtig medspiller her i lokalområdet.

P. O. Mogensen


Annonce

Op til 15 øre per liter

OK-pengene er skruet sådan sammen, at modtager-klubben kan opnå op til 15 øre per liter tanket benzin eller dieselolie. Der er først og fremmest fem øre per liter på OK-benzinkortet. Hvis kunden så også er el-kunde hos OK, lægges yderligere fem øre til per liter, og så kommer der yderligere fem øre til, hvis kunden/bilisten tillige har mobiltelefoni hos OK.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Fællesskab

Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Friis-Brows & Beauty

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Graveri er i gang

Annonce