Annonce
Ugeavisen Bramming

El-firma donerer hjertestarter

Naturligvis har Theodor Christiansen også monteret en hjertestarter på muren ved sit eget firma på Drejervej/Industrivej. Foto: Kirsten Enevoldsen
El-firmaet Theodor Christiansen bruger julefrokost-pengene til hjertestarter nummer 17 i Bramming-området. Læserne kan afgøre, hvor den skal hænge gennem fb-afstemning.
Annonce

BRAMMING: Der er tradition for en god julefrokost i el-installationsfirmaet Theodor Christiansen ApS på Drejervej/Industrivej i Bramming. Det spænder corona-restriktionerne ben for i år:

-Det bliver kun et mini-mini arrangement i år, men da det jo ikke er for at spare pengene til den traditionelle fest, og da vi her i firmaet monterer hjertestartere, har vi besluttet at donere julefrokost-pengene til opsætning af endnu en hjertestarter her i Bramming, fortæller Theodor Christiansen, der via medlemskabet af TS-gruppen i Hedensted er meget engageret i hjertestarter-initiativet.

-Vi har 16 hjertestartere placeret forskellige steder her i Bramming, men hvor skal nummer 17 så sættes op?

Det spørgsmål vil Theodor Christiansen gerne involvere Bramming-borgerne i via en facebook-konkurrence, og der er tre muligheder:

1.Ved Bramming Boligforening i Ribevej, så den også kan dække Sønderparken.

2.Ved Skovvejens Børnehave/Træstammen på Tværsigvej.

3.I Stejlgårdsparken.

Theodor Christiansen har haft kontakt til de tre områder, og alle tre steder er man indforstået med at få opsat en hjertestarter.

-Vi synes, vores julefrokost-penge på den måde kommer byen til gavn, så vi opfordrer borgerne til at pege på én af de tre placeringer, vi her har foreslået. Det kan ske via facebook-adressen Theodor Christiansen, siger Theodor – og tilføjer, at man også kan kontakte ham direkte, hvis man ikke helt er venner med facebook-mediet. Også via Bramming-gruppens facebook-side kan der stemmes.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce