Annonce
Ugeavisen Bramming

Elever på Nordre gik Lucia

Eleverne på Nordre Skoles tredje årgang gik fredag Luciaoptog rundt om skolen, så alle klasser kunne se optoget. Foto: Ole Madsen
Annonce

Bramming: Mange ting er ikke, som de plejer at være i denne tid med begrænsninger på grund af smittefare med covid-19 virus. Det gælder også Luciaoptoget på Nordre Skole i Bramming, hvor elever i tredje klasse traditionelt går Lucia rundt på skolen. Men lige for tiden må der ikke være fælles undervisning, og klasserne må ikke blandes de enkelte klassetrin imellem - for at undgå smitte.

- Som følge af coronnavirus må eleverne ikke bevæge sig rundt på skolen som normalt til Lucia, og forældrene må ikke komme ind på skolen for at se eleverne gå Luciaoptog, fortæller skolepædagog Ole Madsen fra Nordre Skole:

- Da vi synes det var synd for eleverne, at de skulle gå glip af denne oplevelse, har teamet bag tredje årgang været i tænkeboks og besluttet at lave et lidt anderledes Luciaoptog. Vi har valgt at gå Luciaoptog udenfor med musikalsk ledsagelse fra en soundboks og en lidt anderledes rytme til sangen. Så kan forældrene også komme og se eleverne optræde på sikker vis – de skal nemlig stå på den anden side af Gabelsvej, fortæller Ole Madsen.

Elever fra 3. klasserne på Nordre Skoles går Luciaoptog på Gabelsvej. Foto: Ole Madsen

Som sagt, så gjorde eleverne. Eleverne fulgte stien rundt om skolen og gik forbi alle klasser - nogle af eleverne tog plads i de åbne vinduer for at se optoget. Og således blev der alligevel Luciaoptog på Nordre Skole i år.


Da vi synes det var synd for eleverne, at de skulle gå glip af denne oplevelse, har teamet bag tredje årgang været i tænkeboks og besluttet at lave et lidt anderledes Luciaoptog. Vi har valgt at gå Luciaoptog udenfor med musikalsk ledsagelse fra en soundboks og en lidt anderledes rytme til sangen.

Ole Madsen, skolepædagog
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce