Annonce
Ugeavisen Bramming

Elevråd får borgmesterløfte om nyt busskur

Elevrådets næstformand og formand, Victoria Rasmussen og Lasse Frost, sendte i sidste uge et brev til borgmester Jesper Frost Rasmussen, hvor de klagede over venteskuret ved skolebussernes holdeplads. Dagen efter fik det svar med lovning om at nyt venteskur. Foto: Martin Wilde
Hvad gør man, hvis man er utilfreds med det nuværende, gamle venteskur ved skolens busstoppested? Man skriver da et brev til borgmesteren.
Annonce

GRIMSTRUP: Det er frønnet og hullet. Der vokser grønne alger på bagsiden og der er malet graffiti på læsiden. Det giver måske læ for vind men ikke for regn. Og så står det så løst, at det måske kan vælte, når ivrige skoleelever bruger det til at klatre på.

”Det” er venteskuret ved busholdepladsen for skolebusser ved Egekratskolen i Grimstrup. Venteskuret er af typen ”æggeskal”, en type rundt venteskur fremstillet af gråt glasfiber. Æggeskallerne var populære hos både DSB, kommuner og busvognmænd i 1960’erne og 70’erne. Hvor længe, venteskuret har stået i Grimstrup, ved elevrådsformand Lasse Frost ikke. Han går i 6. klasse på Egekratskolen, og venteskuret har stået der i al den tid, han kan huske. Og spørger man ham, så er det efterhånden for længe.

Annonce

Hullet og hærget

- Det er ikke vandtæt, der er mange huller i det, og det er hærget generelt. Og så kan det vælte, fordi det står ustabilt. De små børn hænger i det med deres arme, fortæller han og næstformand Victoria Østergaard Rasmussen, som også går i 6. klasse.

Derfor sendte de to på vegne af elevrådet onsdag i sidste uge et brev til borgmester Jesper Frost Rasmussen (V). Og de fik svar allerede næste dag. Han takkede for brevet og lover, at kommunens ansatte i Teknik- og Miljøforvaltningen vil køre til Grimstrup og sætte et nyt skur op i stedet for det gamle.

- Jeg havde ikke forventet, at han havde læst det. Min mor har sagt, at det er svært at få politikeres opmærksomhed, siger Lasse Frost.

- Det havde jeg heller ikke regnet med, at vi fik noget ud af. Men det er fedt nok, supplerer Victoria Rasmussen.

Annonce

Særlig situation

Men den er god nok.

- Ja, jeg kan love dem et nyt busskur, bekræfter borgmester Jesper Frost Rasmussen overfor avisen:

- Det er ikke så tit, jeg får breve direkte fra elevrådet, men det var en ganske særlig situation, fortsætter Jesper Frost Rasmussen, som fik medsendt billeder af skuret, og derfor ikke var i tvivl.

Så nu er det spændende, om det nye venteskur kommer op før eller efter jul.


Venteskuret er ikke vandtæt, der er mange huller i det, og det er hærget generelt. Og så kan det vælte, fordi det står ustabilt.

Lasse Frost, elevrådsformand


Der vokser grønne alger bag på venteskuret, påpeger Lasse Frost. Foto: Martin Wilde
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce