Annonce
Ugeavisen Bramming

En kvart million samlet ind på få uger

Kaj Lykke Spejdernes hus midt i Bramming har mere end 50 år på soklen og trænger til en gennemgribende modernisering, så det også kan blive handicapvenligt. Spejderne samler penge ind og det går godt. Du kan være med til at sikre projektet gennem Realdanias Underværker ved at give din stemme i en afstemning på internet. Foto: Martin Wilde
Indsamlingen af penge til en stor ombygning af spejderhuset i Bramming skrider godt fremad - og nu kan du være med til at sikre projektet flere penge ved at stemme på "Campus Kaj Lykke" som et af Realdanias underværker.

Bramming: Det går hastigt fremad med indsamlingen af penge til den store renovering og tilbygning af og ved Kaj Lykke Spejdernes hus ved Skøjtesøen i Bramming. Et projekt, som blev præsenteret her i avisen for en måned siden. Dengang var der tilsagn om 100.000 kroner i sponsorpenge. Det beløb er nu oppe på 343.700 kroner, fortæller Keld Fjord, som på dette projekt er spejdertruppens projektkoordinator og foundraiser.

- Det er dejligt at se, der forsat kommer lokale støttebeløb til projektet. Såvel Bramming Plast Industri og Sydbank er blandt de seneste lokale sponsorer. Der er også kommet et par større beløb fra henholdsvis Lida & Oskar Nielsens fond samt Dansk Ungdoms Fællesråd, hvilket betyder, at der nu er er finansieret kr. 343.700,- af de 2,2 millioner kroner, projektet koster, siger Keld Fjord.

Annonce

Stem på projektet

Men der er brug for mange flere penge. Mindst halvanden million endnu, før byggeriet kan begynde som planlagt efter sommerferien. Derfor glæder det Keld Fjord, at ombygningen af spejderhuset er kommet med i kampen om penge fra Realdania Fondens projekt "Underværker". Her afgøres det via antal afstemningsklik på fondens hjemmeside, hvilke projekter, der får penge.

- Det er her, alle borger i Bramming og omegn kan gøre en stor forskel ved at gå ind på www.undervaerker.dk og klikke på "Stem på et projekt" og så vælge at klikke på billedet af Spejderhuset med teksten "Campus Kaj Lykke -et levende bynært spejdermiljø". Når der er flere end 500, der har stemt på projektet, vil vi kunne komme i betragtning til 400.000 kroner, fortæller Keld Fjord, der slutter med en opfordring:

- Så Bramming, hvis hvad vi kan!

Stem på projektet

Gå til hjemmesiden med adressen https://undervaerker.dk/udforsk-projekter/2021/campus-kaj-lykke-et-levende-bynaert-spejdermiljo-med-mange-aktiviteter og sæt et kryds.

Når flere end 500 har stemt på projektet, vil Kaj Lykke Spejderne komme i betragtning til 400.000 kroner.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce