Annonce
Ugeavisen Bramming

En nisse på spil – eller?

Bramming Lokalråd er - naturligvis - helt upolitisk, siger formanden, Torben Kjær Andersen. Arkivfoto
Bramming Lokalråd er fortsat helt og aldeles upolitisk, fastslår formanden, Torben Kjær Andersen.

BRAMMING: Selv om det er ved at være på bagkanten af sæsonen, må vi næsten ty til den gamle floskel om, at ”en nisse har været på spil” i sidste uges annonce, hvor det i en billedtekst lyder, at ”Borgmesterkandidaten for Socialdemokratiet i Esbjerg betragter Esbjerg Kommune som en helhed og har fuld opbakning fra lokalrådene i både Ribe og Bramming”.

Den ordlyd fik formanden for Bramming Lokalråd, Torben Kjær Andersen, til at spærre øjnene en kende op:

-Det er jo ikke noget at gøre en stor sag ud af, men for god ordens skyld, så er Lokalrådet jo fortsat apolitisk og udtrykker af samme årsag hverken sym- eller antipatier for partier eller kandidater – uanset partifarve.

-Da jeg læste teksten, kontaktede jeg da lige de øvrige i lokalrådet. Heller ikke de kendte noget til teksten, så det bruger vi ikke mere tid på.

Hvordan lokalråds-ordene er røget ind i teksten, kan ikke umiddelbart opklares. Teksten er kommet som færdigproduceret materiale, men et eller andet – eller den berømte nisse? – har altså lige været inde over.

For en ordens skyld så lød teksten i Ugeavisen Esbjerg anderledes - som følger: ”Borgmesterkandidaten for Socialdemokratiet i Esbjerg vil gøre Esbjerg Kommune mere attraktiv for virksomheder og borgere.”

Og så er den ged vist barberet.

Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Fællesskab

Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Friis-Brows & Beauty

Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Graveri er i gang

Annonce