Annonce
Ugeavisen Bramming

Endnu en omgang udskydelser

Vi må holde ud lidt endnu, men det er da enerverende at blive ved med at udskyde og aflyse, siger Ældre Sagen Brammings formand, Karen Wagner Christensen. Arkivfoto
Ældre Sagens Karen Wagner Christensen: Lad os håbe, vaccineprogrammerne snart slår igennem, så restriktionerne kan lempes.

BRAMMING: Det er en tung opgave at være foreningsleder i disse tider. Formanden for Ældre Sagen Bramming, Karen Wagner Christensen er da også lettere frustreret over nu endnu engang at skulle i gang med at udskyde planlagte arrangementer – eller helt aflyse i denne sæson.

Alligevel er hun i stand til at finde optimismen frem, og ikke mindst glæder hun sig over, at de meget populære tryghedsopkald har fungeret gennem hele lock down-perioden og stadig gør det:

-Det er en glæde for begge parter, når der ringes rundt hver morgen. Det oplever alle som en dejlig morgen-rutine, og så er dagen dog startet med en lille samtale med et andet menneske. Det betyder meget, er jeg overbevist om, siger Karen Wagner Christensen, som ”meget desværre” må fortælle, at alle arrangementer i marts er aflyst.

Danmark Spiser Sammen er skubbet fra 26. april til 10. juni, og ”Et vellykket boligsalg” med EDC er flyttet helt til 21. september.

-Arrangementet med motion på dagsordenen for alle ældre over 65 år planlægges afviklet i juni for de bevilgede corona-penge. En endelig dato er dog endnu ikke fastsat, fortæller Karen Wagner Christensen.

Hvorvidt heldagsudflugten 18. maj og turen til Sønderborg Revyen 17. juni kan gennemføres er endnu ikke besluttet:

-Jeg håber det jo meget, for vi trænger alle til at komme lidt hjemmefra i godt selskab, men for alle den slags arrangementer gælder, at vi skal have forsamlings-antallet hævet til 50, før det kan afvikles, fastslår Karen Wagner Christensen, der også gerne vil holde årsmødet her i foråret:

-Men om det lader sig gøre, ved jeg ikke, men vi indkalder så snart det er muligt og forsvarligt. Og så går vi ellers i gang med at planlægge årsprogrammet for efterår 2021 og forår 2022.

-Vi må og skal – og vil – overholde alle restriktioner og udvise rettidig omhu, og jeg ved, at vi alle glæder os til at genoptage det sociale fællesskab. Som gør os så godt. Lad os håbe, at vaccine-programmerne snart slår igennem, så det bliver forsvarligt at lempe – måske helt afvikle – restriktionerne, siger Karen Wagner Christensen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Hemmeligheder

Annonce