Annonce
Ugeavisen Bramming

Fælles salmesang udenfor

I anledning af påsken var forsamlingsforbuddet udendørs suspenderet på kirkegårde, og så kunne kirkegængerne synge en salme sammen. I Darum var det salmen "Se, nu stiger solen", der skærtorsdag blev sunget foran kirkens våbenhus. Foto: Prebens Foto og Video

St. Darum: Faren for at blive smittet med coronavirus sætter stadig mange begrænsninger i samfundet. En af dem er, at der ikke må være fællessang indenfor i kirkerne. Men det findes der råd for, for så synger man da bare udenfor. I hvert fald i Darum, hvor menigheden skærtorsdag sluttede gudstjenesten af med en fællessalmesang foran våbenhuset.

- Gudstjenesten sluttede med, at menigheden sang ”Se, nu stiger solen” ude på kirkegården, fortæller sognepræst Thea Laukamp.

I anledning af påsken var forsamlingsforbuddet udendørs suspenderet på kirkegårde, og så kunne kirkegængerne synge salmer sammen. I Darum var det salmen "Se, nu stiger solen", der skærtorsdag blev sunget foran kirkens våbenhus. Foto: Prebens Foto og Video

- Der må stadig ikke synges i kirken, så vi havde en salme på kirkegården, hvor der gerne må synges. Forsamlingsforbuddet var nemlig midlertidigt suspenderet i forbindelse med påskefejring udendørs, fortæller Thea Laukamp.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Hemmeligheder

Ugeavisen Bramming

Coronaramt

Annonce