Annonce
Ugeavisen Bramming

Fællesspisning i Tjæreborg aflyst

Annonce

TJÆREBORG: Som følge af den aktuelle corona-situation med genopblussen af corona-angreb i bl.a. Århus og Silkeborg- området har udvalget bag TGF- og TIFs sponsorløb lørdag den 29. august aflyst den traditionelle festlige optakt til løbet: ”Tjæreborg spiser sammen” i multihal, foyer og terrasse aftenen før.

-Vi har jo fundet det nødvendigt at aflyse både sportsfest og skolemesterturnering i fodbold 2020 i september, og nu bliver vi altså også nødt til at droppe spiser sammen-arrangementet, der ellers havde en kapacitet på op til 400 deltagere, siger TIF-formand, Flemming Nielsen.

-Det er meget ærgerligt, men vi glæder os så over, at sponsorløbet den 29. gennemføres – og håber, at rigtig mange vil deltage og støtte op om det. Coronaen har allerede kostet klubberne og dermed foreningslivet mange penge i manglende indtægter.

-Det er meget frustrerende, og så meget desto mere håber vi i løbsudvalget, at tjæreborgenserne vil deltage enten i det sportslige eller som kontante sponsorer – eller gerne begge dele, slutter Flemming Nielsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce