Annonce
Ugeavisen Bramming

fakta i Bramming kåret som bedste fakta-butik i Sydvestjylland

fakta i Bramminmg er kåret som den bedste ud af de 17 fakta-butikker i et distrikt, som går fra Esbjerg i nord til Tønder i syd. Privatfoto
Butikschef Torben Hansen og resten af teamet i fakta Bramming er kåret som distriktets bedste fakta butik på faktas årlige lederkonference i Fredericia.
Annonce

Bramming: Titlen som distriktets bedste fakta-butik er kædens fineste anerkendelse af indsatsen i butikken, og er resultatet af en målrettet indsats for at holde en høj butiks- og servicestandard. Kåringen er kort sagt bevis på, at butikken gør tingene helt rigtigt.

- Butikken har igennem længere tid udviklet sig flot på alle tal, men titlen som årets butik i distriktet handler om mere end tal. Kundernes tilfredshed og medarbejdernes trivsel, er også faktorer som vægtes højt i vurderingen af butikkerne, siger Salgschef hos fakta, Lars Højmark i en pressemeddelelse.

I motivationen for kåringen af fakta Bramming lyder det blandt andet, at personalet ikke gør tingene svære, end de er. Butikken har altid et højt niveau med fokus på frugt, grønt og kød. Samtidig er butikkens serviceniveau helt i top, og tilbagemeldingerne fra kunderne er at de sjældent går forgæves i fakta Bramming.

Det distrikt, hvor fakta i Bramming nu er bedste butik, omfatter 17 faktabutikker. Distriktet strækker sig fra Esbjerg i nord langs Vestkysten til Tønder i syd, oplyser butikschef Torben Hansen til Ugeavisen. /MW

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce