Annonce
Ugeavisen Bramming

Fejrer ti år med Bramming Svømmehal

10 år med vand og svømmehal skal naturligvis fejres i vandet. Arkivfoto
Flere dages jubilæums-arrangement for Bramming Svømmehal.
Annonce

BRAMMING: Ti år er første runde fødselsdag i alles liv. Akkurat sådan er det også her i december for Bramming Svømmehal, der nu organisatorisk er en del af Sport & Event Park Esbjerg, SEPE. Og naturligvis skal jubilæet fejres. Det bliver det med en kickstart allerede om aftenen torsdag den 17. december, hvor der inviteres til en hyggelig stilleaften for voksne.

- Vi lever jo i corona-tider, så der er tilmelding til aftenen. Den koster 100 kroner, og foruden indgang er her indbefattet en tapas-tallerken og et glas vin, siger idrætsinspektør Poul Carlsen, der planlægger en rigtig hyggeaften for gæsterne:

- Vi får besøg af et par wellness-folk fra Svømmestadion Danmark og skruer op for stemningen med dæmpet belysning, siger Poul Carlsen, der allerede næste dags morgen skal i gang med jubilæumshygge for morgensvømmerne med kaffe og rundstykker og besøg af instruktørerne Johanne og Maibritt, der på forskellig vis også vil kræse for svømmerne.

Annonce

Jubilæums-weekend

Den officielle åbning af jubilæums-weekenden foregår fredag klokken 15, og i weekenden, hvor svømmehallen er åben både lørdag og søndag fra klokken 10 til 15, er der planlagt et væld af aktiviteter og konkurrencer for børn, og arrangørerne har lånt af ekstra vandredskaber, ligesom der er en forhindringsbane i vandet på ni meter:

- Og så byder vi på is og slushice til børnene samt glögg, æbleskiver og kaffe til de voksne, siger Poul Carlsen.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Kun 10 i kirken

Ugeavisen Bramming

Nørderi

Annonce