Annonce
Ugeavisen Bramming

Fejrer fødselsdag med åbent hus

Bramminghus er ved at tage form - både ude og inde, og til foråret skal der anlægges grønne områder mellem bygningerne. Foto: Kirsten Enevoldsen
Bramminghus byder indenfor i én af de 17 første lejligheder på fredag.
Annonce

BRAMMING: På fredag den 25. september er det 75 år siden, Bramming Boligforening blev stiftet. Det fejres på en helt særlig måde her i året, hvor foreningens nyeste byggeri – de 51 boliger på Rådhusgrunden – tages i brug; nemlig med åbent hus på første etape, som består af 17 spritnye rækkehuse.

Boligforeningen har møbleret en prøvebolig, hvor alle interesserede fredag eftermiddag kan komme med på en kigger, oplyser boligforeningsformand Bo Langendorff. Én af bebyggelsens første beboere, Cindie Jønsson og hendes søn Willads åbnede dog allerede i sidste uge gæstfrit dørene for Ugeavisen Bramming.

Endnu mangler udenomsarealerne at blive gjort klar, før man kan danne sig et færdigt indtryk af den i alt 51 boliger store bebyggelse på den centrale beliggenhed. Bo Langendorff bekræfter i samme forbindelse, at der endnu kun er tegnet lejekontrakter for syv af de 17 boliger i etape 1:

-Vi har oplevet stor interesse for den nye bebyggelse, Bramminghus, som består af både rækkehuse og etageboliger, og med de blandede boligtyper satser vi på at tiltrække en bred beboersammensætning, hvor man kan få glæde af hinanden på tværs af aldersgrupper, siger Bo Langendorff.

Ved åbent hus-arrangementet inviteres de besøgende inden for i en lejlighed, som er prøvemøbleret. Foto: Bramming Boligforening


Vi har oplevet stor interesse for den nye bebyggelse, Bramminghus, som består af både rækkehuse og etageboliger, og med de blandede boligtyper satser vi på at tiltrække en bred beboersammensætning, hvor man kan få glæde af hinanden på tværs af aldersgrupper.

Bo Langendorff


Der bygges fortsat på livet løs på det karakteristiske byggeri, og formanden venter 2. etape færdig engang først i det nye år. Først når det hele står klar, kommer også stier og naturlige mødesteder til at fremstå tydeligt og lægge op til det fællesskab, man fra boligforeningens side har tilstræbt at skabe de fysiske rammer for.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Stress / stress af

Ugeavisen Bramming

Julemarked aflyst

Annonce