Annonce
Ugeavisen Bramming

Festlig revyaften i forsamlingshuset

Det er på torsdag, den 6. februar, der er "En festlig Revyaften" i Gørding Sogns Forsamlingshus. Arkivfoto: Kirsten Enevoldsen
Det bliver et genhør med nyere og ældre revysange, der bydes på, når der torsdag den 6. februar er ”En festlig Revyaften” i Gørding Sogns Forsamlingshus.
Annonce

Gørding: Den blå Anemone, Avenuen og Dit hjerte er i fare Andresen. Jo, det bliver et genhør med gode gammelkendte og nyere sange og viser fra danske revyer, når der torsdag aften er revyaften i Gørding Sogns Forsamlingshus. Aftenen har fået navnet ”En festlig Revyaften”.

Der bliver også budt på en sang fra Bramming revyen, lover Terkel Michelsen, som er en af de fire personer, der har arrangeret aftenen. Tilsammen kalder de sig for TJEC.

- Nogle af sangerne har været med i Det gørdingske Teaterselskab for år tilbage, og så har vi fået nogle nye sangere med, og det er vi glad for, siger Terkel Michelsen.

Vi har allerede lavet et musikarrangement, og nu prøver vi med det her, som vi kalder En festlig Revyaften. Der kommer også en ukendt gæst, som har noget med Gørding at gøre.

Terkel Michelsen

Annonce

TJEC

TJEC er en frivillig interessegruppe under Kulturparaplyen, og navnet kommer fra det første bogstav i hver af de fires fornavne: Terkel Michelsen, Jørgen Jacobsen, Else Olesen og Christian Søeborg.

- Vi har allerede lavet et musikarrangement, og nu prøver vi med det her, som vi kalder En festlig Revyaften. Der kommer også en ukendt gæst, som har noget med Gørding at gøre, lover Terkel Michelsen.

Der er plads til 100 tilskuere i Gørding Sogns Forsamlingshus, og halvdelen af billetterne er allerede afsat, så det er med ikke at vente for længe, hvis man vil sikre sig adgang.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce