Annonce
Ugeavisen Bramming

Festligt farvel til KT

Gæsterne stod i kø, for at hilse på og sige farvel til Kirsten Thygesen. Her hilser hun – med albuen – på efterskolens tidligere afdelingsleder Jens Søndergaard. Foto: Martin Wilde
Der var gæster, taler, sang – og småkager – da der fredag eftermiddag efter 14 år blev sagt farvel til Bramming Gymnastik- og Idrætsefterskoles forstander, Kirsten Thygesen.
Annonce

BRAMMING: - Det er en farvelreception. For vi synes, det lyder lidt trist med en afskedsreception.

Sådan indledte Lars Ravnholt, Bramming Gymnastik- og Idrætsefterskoles formand, da der fredag eftermiddag blev sagt farvel til skolens forstander gennem 14 år, Kirsten Thygesen.

I skolens aula var der dækket op ved borde med hvide duge og behørig afstand, og rygtet om, at man spiser godt på efterskolen i Bramming, viste sig at være rigtigt. Lækkerierne blev serveret af skolens elever. De mange gæster hilste høfligt med albuerne, og så var det tid til en nyere dansk sang: Hvor du sætter din fod af Sigurd Barret og Jens Sejer Andersen.

- For en dag på Bramming Gymnastik- og Efterskole uden at synge, det passer jo slet ikke. Så jeg foreslår, at Kirsten synger for, sagde Lars Ravnholt.

Annonce

Skarp profil

I sin tale til KT, som Kirsten Thygesen kaldes internt, understregede han, at hun stopper på toppen.

- Efter en større ombygning og med en skarpere profil udadtil. Med dit engagement er det en let opgave at være bestyrelse. Og hvordan er det så at holde bestyrelsesmøde? Jo, Kirsten kan lide at have styringen, og nu har du slidt fem formænd op. Tak for 14 flotte år!

Det siges, man spiser godt på Bramming Gymnastik- og Idrætsefterskole, og det rygte viste sig at være korrekt fredag eftermiddag, hvor skolens elever stod for serveringen. Foto: Martin Wilde

Og så var der mere at spise – og småkager, som flere tilstedeværende drillede med, er uundværlige i Kirsten Thygesens dagligdag. Forstanderen er blandt køkkenpersonalet kendt for lige at kigge ind i køkkenet sidst på eftermiddagen for at hente en kop kaffe og småkager. I dagens anledning var der bagt fire forskellige, så der kunne siges ordentligt farvel til KT.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Ugeavisen Bramming

Opstart

Annonce
Forsiden netop nu
Annonce