Annonce
Ugeavisen Bramming

Fint skal det blive ved tennisklubben

Arbejdet med at forskønne området ved indgangen til Bramming Tennisklub er gået i gang. Foto: Martin Wilde
Nu hvor skøjtesøen og anlægget omkring er sat i stand, vil tennisklubben ikke stå tilbage, så nu er en entreprenør begyndt at forskønne indgangsarealet til Bramming Tennisklub.

BRAMMING: Fornyelse og forskønnelse skal der til. Især hvor nu genboen - Skøjtesøen - er sat så fint i stand. Så nu er en lokal entreprenør gået i gang med at forskønne indgangsarealet ved Bramming Tennisklub samt klubbens klubhus.

- Nu er det jo blevet så flot ved Skøjtesøen, så nu må vi også være med. Klubhuset skal renoveres, og vi får ny belægning foran skuret, på det areal, hvor medlemmerne plejer at stille deres cykler. Der kommer en ny stenbelægning, som bliver til at gå og cykle på, fortæller Solveig Helsing, som er formand i Bramming Tennisklub:

- Vi har fået en pose penge fra Norlys' Vækstpulje og fra Esbjerg Kommunes fritidspulje, for vi bliver nødt til som gode naboer også at forskønne vores område, siger Solveig Helsing.

Lokal entreprenør

Tennisklubben har valgt en lokal entreprenør - Lasse G Hansen Have og Anlæg fra Bramming - til arbejdet, som gik i gang i denne uge, efter den værste sne og frost er forsvundet fra jorden. Hele projektet - som også omfatter den årlige renovering af tennisbanerne  - skal være færdig til den 1. maj, hvor dette års tennissæson begynder.

Bramming Tennisklub enen forholdsvis lille klub med cirka 50 medlemmer og med en god ungdomsafdeling. Og en afdeling for ældre.

- Vi har godt gang i det med børn, som hos os træner hver tirsdag eftermiddag. Og så har vi en aftale med Ældresagen, hvorfra vi også har spillende medlemmer af Bramming Tennisklub, slutter Solveig Helsing.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Når boblerne brister

Annonce