Annonce
Ugeavisen Bramming

Fjernvarmeværk sender 8,8 millioner retur til andelshaverne

Lars Kristiansen blev udnævnt som ny driftschef på Bramming Fjernvarme pr. 1 maj 2020. Her ses han ved værkets nye elkedel, der kører stabilt og leverer cirka 65 procent af den samlede varmeproduktion hos Bramming Fjernvarme. Foto: Martin Wilde
En mild vinter sidste år og lav pris på naturgas gør, at fjernvarmebrugerne i Bramming får penge retur.

Bramming: Sne har de fleste oplevet denne vinter. Anderledes mildt var det sidste år - i 2020. Sammenholdt med billige gaspriser og at den nye elkedel, som Bramming Fjernvarme har fået installeret, kører rimeligt godt, betyder det, at fjernvarmeværket har sendt 8,8 millioner kroner til værkets andelshavere – altså dem, der får varme fra Bramming Fjernvarme. Desuden overføres et overskud på 850.000 kroner til budgettet for 2022.

Det fremgår af årsberetningen, som fjernvarmeværkets bestyrelse har lagt frem på værkets hjemmeside sammen med regnskabet. Normalt bliver beretningen læst op på fjernvarmeværkets generalforsamling, som skal holdes inden udgangen af maj.

- Men på grund af coronarestriktioner, har vi valgt at udskyde den til vi må være flere samlet, siger Robin Poulsen, der er bestyrelsesformand i Bramming Fjernvarme.

Annonce

Andet år

Udskydelsen betyder, at den nuværende bestyrelse fortsætter, indtil der holdes generalforsamling, og at fristen for at indsende forslag også forlænges. Bestyrelsen håber, at det vil være muligt at holde generalforsamling midt i august, men en dato er endnu ikke fastlagt.

Det er andet år, generalforsamlingen ikke kan holdes inden den tidsfrist, som er fastlagt i fjernvarmeværkets vedtægter. Sidste år blev generalforsamlingen helt aflyst på grund af coronarestriktioner og forsamlingsforbud, men i år er det altså meningen, der skal holdes generalforsamling.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Når boblerne brister

Annonce