Annonce
Ugeavisen Bramming

Floorballspillere tog fusen på mangeårig formand

Martin Ray Klindworth måtte knibe en tåre, da han onsdag blev udnævnt til første medlem af Gørding Knights Hall of Fame. Foto: Martin Wilde
For ti år siden startede Martin Ray Klindworth en floorball-afdeling under Gørding-Lourup Idrætsforening. Floorball-afdelingen har siden vist sig levedygtig, og onsdag hædrede floorballspillerne deres formand gennem alle årene med at optage ham som første medlem i klubbens Hall Of Fame.
Annonce

Gørding: - Han er på vej!

Minutterne sneg sig afsted, efterhånden som tallene på hallens digitale ur nærmede sig 18:00. En var sat til at være spejder ude i forhallen, så alle de andre inde i hallen kunne nå at indtage deres pladser – og så avisens udsendte kunne blive gemt væk.

- For hvis han ser dig, så ved han, der er noget på færde, sagde Malene Sørensen, mens deres udsendte blev sendt ind i stævnelederkontoret.

Efter nogle lange minutter kom han – Martin Ray Klindworth – manden der startede Gørding Knights, som floorball-afdelingen under GLIF kalder sig. Så spillerne blev samlet i hallen, mens de voksne stod på tilskuerpladserne. Og så tog bestyrelsesmedlem Mikael Frisgaard ordet:

Jeg tænkte, hvad har de gang i, de røvhuller. Men det er dejligt, at blive værdsat.

Martin Ray Klindworth

Annonce

Hvem skulle det ellers være?

- Martin har, siden han stiftede Gørding Knights for 11 år siden – været en uvurderlig ildsjæl og bærende kraft i klubbens udvikling. Han har i mange år været aktiv som spiller i klubben med deraf følgende op- og nedture. Højdepunkterne var i 2018-2019 med en sølvmedalje til oldboys DM og her i 2019, hvor han var en del af holdet, der vandt 2. division syd for første gang i klubbens historie, sagde Mikael Frisgaard blandt andet, og nævnte også, at Martin Ray Klindworth både er træner for ungdomshold og er bestyrelsesmedlem samt virker som spiller, træner og dommer også på nationalt plan.

- Så hvem skulle det ellers være, hvis ikke Martin?

Annonce

Virtuel Hall of Fame

Det var publikum enige i, og bankede stave i gulvet som tegn på klapsalver, mens Martin Ray Klindworth fik overrakt en pokal som fysisk tegn. På den nye værdighed. For der kommer ikke et rum eller væg i Gørding Idræts- og Kulturcenter, der får titlen Hall of Fame.

- Det bliver en virtuel Hall of Fame, som kommer på vores nye hjemmeside, som vi får til efteråret, forklarer Mikael Frisgaard:

- Så regner vi med, det bliver en årlig tilbagevendende begivenhed, hvor man kan indstille en spiller eller en træner.

Mikael Frisgaard holder tale for Martin Ray Klindworth. Foto: Martin Wilde
Annonce

Hvad har de gang i?

Det nyudnævnte og hidtil eneste Hall of Fame-medlem nåede lige at sige tak og ”Det havde jeg ikke lige set komme,” inden han gik i stå. Nogle lange sekunder fulgte, inden han fik styr på tårekanaler og stemmebånd og så sendte han de unge drenge ud på banen til træning.

- Jeg tænkte, hvad har de gang i, de røvhuller, sagde Martin Ray Klindworth:

- Det er dejligt at blive værdsat. Og så tog de røven på mig!

Mikael Frisgaard holder tale for Martin Ray Klindworth foran alle spillerne. Foto: Martin Wilde
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Ugeavisen Bramming

Traditioner

Annonce